Retorn al Col•legi: Facilita la Transició

Es van acabar les vacances d’estiu amb la seva aparentment millor època de l’any!

Dies de sol interminables plens d’aventures infinites, de possibilitats il·limitades, de riures amb família i amics. Sorra pertot arreu, massa gelats, moltes passades de moda. Llibertat, exploració i tones d’activitats a l’aire lliure.

I, ara, és el retorn a l’escola.

Aquesta època de l’any en la qual sorgeix una mescla d’emocions, que van des de l’emoció i l’anticipació fins a la inquieteu i preocupació. Com sempre, el benestar del teu hij@ és la teva principal prioritat i som aquí per a brindar-te suport i orientació durant el que pot ser un període de transició desafiadora.

Per als pares, veure als seus hij@s créixer i embarcar-se en noves aventures acadèmiques pot ser molt alegre i emocionant. I tornar a l’escola també pot ser emocionalment aclaparador per a tots!

Poden sorgir preocupacions sobre la seva salut i ajust emocional. Veiem això amb els pares en la nostra consulta tots els anys.

I, estem absolutament aquí per a ajudar. El nostre enfocament quiropràctic emfatitza la capacitat innata del cos per a organitzar-se a si mateix i aconseguir una funció òptima. Sabem que un sistema nerviós saludable és clau per a donar suport al desenvolupament físic, emocional i mental del teu hij@.

En aquest article, cobrirem alguns dels desafiaments més comuns. Des de garantir una postura adequada i la seguretat de la motxilla fins a abordar l’estrès, l’ansietat i el benestar emocional, som aquí per a oferir consells pràctics i solucions naturals.

Els niñ@s també enfronten problemes de somni, desafiaments immunològics, nutrició i hàbits saludables, problemes d’atenció i concentració, així com desafiaments socials. I, per a molts, pot ser una alta prioritat estar en la millor forma física, prevenir lesions esportives i rendir al màxim i recuperar-se de futures lesions.

Atent@, al següent article de la setmana que ve, que us donaré alguns consells.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *