La Quiropràctica

La quiropràctica té una filosofia molt lligada al benestar i fomenta la salut preventiva. És la professió sanitària que diagnostica, tracta i prevé les alteracions de l’espina dorsal i els seus efectes en el sistema nerviós i en la salut.

El nostre principal òrgan, el cervell, transmet els seus missatges a la resta del altres òrgans a través del sistema nerviós que està protegit per la columna vertebral. Quan les vèrtebres es desalineen i pressionen els nervis, formant subluxacions vertebrals, la comunicació del cervell als òrgans pot arribar de forma incompleta, no deixant que el nostre organisme funcioni de forma òptima i provocant el alguns casos, dolor o malalties.

Els doctors en quiropràctica ajuden a restablir aquesta connexió mitjançant ajustos vertebrals.

Subluxacions vertebrals: una subluxació és una alteració de la nostra espina dorsal. Quan les vèrtebres es descol·loquen i pressionen la medul·la espinal (o els nervis) es formen subluxacions vertebrals que causen interferències nervioses i no permeten el flux normal d’informació entre el cervell i la resta del cos, la qual cosa fa que disminueixi la seva capacitat per funcionar de forma òptima.

Per què?

La quiropràctica no tracta malalties o molèsties concretes. L’objectiu és alliberar el sistema nerviós d’interferències.

El cos pot així recuperar i mantenir la seva salut de forma natural. Són molts els pacients que reben ajustos quiropràctics freqüents per millor problemes de postura, hèrnies discals, escoliosi i mals de cap.

La quiropràctica també és recomanable per a problemes d’estrès, insomni, molèsties intestinals, etc…., o simplement perquè és un hàbit saludable que t’ajuda a sentir-te bé i ple d’energia.

Per a qui?

La quiropràctica es per a TOTS! La quiropràctica es basa en el benestar i la prevenció a través d’atencions no invasives, a diferència dels fàrmacs o les intervencions quirúrgiques.

El seu objectiu és reduir les interferències nervioses del cos millorant la seva capacitat d’auto-curació.

De la mateixa manera que l’esport i la bona alimentació, hauria de ser una pràctica habitual integrada en el nostre dia a dia.