• PREMI PARKER UNIVERSITY

  El doctor Boyce va guanyar el 2013 el premi de
  ¨International Alumni of the Year¨

 • DES DE 2009 A BADALONA

  Amb una trajectòria professional de més de 17 anys

 • CUIDEM LA TEVA COLUMNA VERTEBRAL

  Som experts en postura i columna

 • LA QUIROPRÀCTICA

  La quiropràctica t’ajuda a portar una vida
  més saludable lliure de dolor

 • LA QUIROPRÀCTICA ÉS PER A TOTES LES EDATS.

  El nostre client més jove té un mes i
  el més major 95 anys.

 • PODEM AJUDAR-TE EN EL PROCÉS D’EMBARÀS.

  T’ajudarem a reduir el dolor pèlvic i a preparar
  el teu cos per a un embaràs difícil, si fos el cas.

Com et podem ajudar?

Amb la correcció de les subluxacions vertebrals les teves funcions corporals aniran millorant i podràs observar canvis en molts aspectes de la teva vida: descansaràs millor, es reduiran els mals de cap, disminuirà la incidència de constipats, toleraràs millor l’estrès….

El nostre compromís

Som un equip inspirat a ajudar-te a tenir més felicitat i satisfacció en la vida a través de la quiropràctica.

> Veure la conferència del Dr. Boyce sobre quiropràctica

Cuida la teva esquena

Mantenint la columna vertebral en bon estat, el sistema nerviós, que coordina i controla totes les parts del cos, funcionarà adequadament lliure d’interferències, aconseguint benestar i gaudint de bona salut.

15

15 anys d’experiència

3.957

Clients satisfets

32.921

Ajustos realitzats

Opinions dels nostres clients

Des que m’ajusto el meu caràcter ha millorat moltíssim. La meva relació familiar i amb els meus amics és millor. Em sento menys irritable, menys nerviós i tinc molta més paciència que fa uns mesos. Estic més animat i amb més energia per afrontar el dia.

Encara que al començament de l’atenció quiropràctica tingués els meus dubtes, reconec que m’equivocava. Des que he començat a ajustar-me, fa menys d’un any, he millorat un 80% i cada dia estic molt millor. Estic molt satisfet amb els resultats i espero seguir millorant.

He millorat en tots els aspectes i torno a sentir-me jo poc a poc. Puc tornar a caminar sense sentir el dolor insuportable que sentia. He recuperat mobilitat cervical i cada dia tinc més força en la part superior dreta del meu cos. Puc tornar a escriure, llegir i concentrar-me amb menys dolor que el que patia fa uns mesos.

Des que m’ajusto la millora ha estat radical, vaig deixar la medicació quan feia poc que havia començat. He pogut tornar a fer llargs trajectes en cotxe sense que em molestés la ciàtica; he tornat a fer senderirme sense recórrer a la medicació, sense marejar-me, sense rigidesa a les cervicals.Em sento tan forta que he decidit començar el Camino de Santiago, que pensava que seria impossible. M’ha tornat la il·lusió per a les coses.

Realment des que m’ajusto he anat notant una millora progressiva en tots els problemes de colon irritable i digestius. També he notat que estic menys nerviós i més animat. Tinc millor resposta a l’estrès i les meves hores de son són de millor qualitat.

Més específicament, en l’àmbit de l’esport, al qual hi dedico part del meu dia a dia, noto també com ha augmentat el meu rendiment, la meva flexibilitat, la meva postura corporal i, segons crec jo, la recuperació és més efectiva d’aquesta manera.

DESCARREGA GRATIS LES NOSTRES GUIES PER A LA BONA SALUT

Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en què podem ajudar-te?