L’Informe, quan descobreixes el teu pla de salut cap al teu benestar físic i emocional

 

Imagen informe de Quiropráctica Pura VidaEn la nostra consulta creiem en un món en el qual cada persona estigui reconnectada amb la seva ser innat i vivint coherentment amb ell. En aquest article veurem junts com és la importància de conèixer i seguir el seu sistema de valor, perquè els teus valors i els teus objectius estan vinculats.

En la segona visita, després d’un estudi de totes les proves realitzades, podem presentar-te com pensem que podem ajudar-te a millorar la teva salut i la teva vida, veritablement i profundament.

Això es fa en tres fases diferents de cura, que podràs descobrir en l’última part d’aquesta trilogia, perquè avui en aquest article, vull entrar una mica més en la nostra visió, i la importància del teu sistema de valor per a aconseguir el bé estar físic i emocional.

LA IMPORTÀNCIA DE SEGUIR EL TEU SISTEMA DE VALOR

Quan no vivim segons els nostres valors, tendim a comparar-nos amb els altres, i baixem o pugem la nostra autoestima fins i tot jutjant als altres (a algunes persones pots jutjar com a millors o pitjors que tu en unes certes àrees). No és la naturalesa humana de jutjar. La teva intuïció sempre és aquí per a ajudar-te a seguir el teu propi camí, brindant-li desafiaments i preguntes, per a portar-te de tornada al teu propi sistema de valors.

No importa quant intentes empoderar la teva vida, sempre et sentiràs frustrat amb la teva falta de progrés i èxit percebuda si desconeixes els teus propis valors i continues tractant de viure segons els valors d’una altra persona.

No passis un dia més sota la il·lusió que estàs fallant i no progressant cap als teus objectius i somnis. No hi ha necessitat de jutjar-te, perquè el mateix que estaves buscant sempre ha estat aquí, just enfront de tu, DINS.

Tots som perfectament perfectes i iguals. No som millors que uns ni pitjors que uns altres. Només necessitem realinear els nostres valors amb la nostra vida. El treball del Dr. John *Demartini pot ajudar-te a identificar el teu sistema de valors en estudiar set àrees crucials de la teva vida: espiritual, mental, professional, financera, familiar, social i física.

Pensar en la importància dels valors ens recorda a una dona d’uns 30 anys: la cridarem Ángela. Ella va venir a nosaltres a causa d’un terrible dolor de coll que feia que moure el coll i el cap fos una veritable lluita per a ella. En conversar amb ella, ens va dir que havia començat a afectar la seva qualitat de vida actual, limitant la seva comoditat per a treballar i dormir. Això la va fer sentir cansada, de mal humor i frustrada per no poder treballar al nivell al qual estava acostumada. En preguntar-li sobre la seva vida de manera encara més àmplia, es va fer evident que al final del dia i els caps de setmana l’única cosa que desitjava era estar a casa, tractant de trobar consol. Això va significar que va començar a allunyar-se dels seus amics. En adonar-se de tot això, va expressar la seva profunda preocupació per poder aconseguir tot el que volia en el seu futur, en la seva vida esportiva, social i laboral, les coses més importants per a ella.

L’INFORME – COM T’AJUDEM A *MEROJAR I A RECONNECTAR-TE AMB TU MATEIX

L’informe és el moment on tu i el teu quiropràctic feu un pacte. Feu un acord sobre com, en els pròxims mesos o anys, treballareu junts perquè puguis complir els teus objectius de salut i vida. Nosaltres sempre estarem disposats a ajudar-te en el teu camí, respectant els teus ritmes.

Pot ser que encara en aquest moment no estàs segur de quins són les teves prioritats en la vida, però que tenir una millor vida pot ser una d’elles, que sàpigues com fer-ho o no. Tot l’equip es posarà al teu costat durant el cuidat quiropràctic per a ajudar-te a trobar les teves prioritats de vida, els teus propis valors, a reconnectar amb ells i amb tu mateix, amb el teu ser innat.

Això és el que fem realment bé. T’ajudem a explorar, no sols el que et limita en aquest moment (el dolor, la tensió), sinó també el que t’impedeix fer: què és el que t’encantaria fer i el que et preocupa fer el millor que puguis.

I tal vegada et preocupa poder continuar fent-ho tan bé com t’agradaria en el futur?

Ens preocupem profundament i sentim curiositat per explorar amb amb tu què és el que realment valores i després crear un pla en el qual puguem donar-te suport i col·laborar amb tu per a aconseguir el que realment és més important per a tu en la teva vida.

Cadascun tenim el nostre *proprio camí i els nostres propis objectius. Amb la quiropràctica, et podem ajudar a reconnectar-te amb el teu poder interior, perquè tinguis la força i les ganes de viure d’acord amb el teu ser innat, per a viure la vida que vols i mereixes.

 

No dubtis a demanar-nos més informació sobre aquest tema!

I si ja estiguis interessat a començar la cura, contacta amb nosaltres, volem seguir a ajudar les persones que volen una millor vida, per a seguir el nostre objectiu per a un millor món.

 

 

 

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *