Com pot ajudar-te la Quiropràctica en el teu rendiment en Bàsquet

ELISEO TRIGO / EFE

El bàsquet ha format part de tota la meva vida, ja que he jugat més de 15 anys.

A través d’una lesió vaig conèixer el poder del cuidat quiropràctic, ja que tenia greus problemes amb el meu tendó d’Aquil·les. Vaig acudir a diferents metges, però ningú va poder ajudar-me amb la causa principal. Un dia vaig ser a un quiropràctic, em va ajustar la columna pelviana i lumbar i de sobte vaig poder practicar i jugar sense cap dolor.

Des d’aquest dia em va interessar molt fer-me quiropràctic i ajudar a molta més gent.

Michael Jordan un dels millors jugadors de bàsquet de tots els temps va dir una vegada: “Des que estic en la quiropràctica, he millorat amb passes de gegant tant mental com físicament”. Ell és només un dels molts jugadors que acudeixen al quiropràctic per a millorar el seu rendiment en el camp i disminuir el risc de lesions.

Especialment, perquè hi ha molts moviments com saltar, aterrar, fer un esprint i moviments d’arrencada i parada durant un partit que afecten el cos amb totes les seves articulacions, músculs, tendons i també al sistema nerviós, la qual cosa porta a una desalineació de l’esquelet i, per tant, a una pèrdua de la seva amplitud de moviment i flexibilitat, així com a una major tendència a les lesions, com a distensions musculars, esquinços i esquinçaments.

Aquestes desalineacions esquelètiques condueixen també a interferències nervioses, conegudes com a subluxacions vertebrals, que afecten el sistema nerviós i a totes les seves funcions. Restaurar la funció i portar el cos a l’alineació perfecta conduirà a un major rendiment durant un partit de bàsquet, com una persona ajustada tindrà efectes positius en la seva connexió cervell-cos, el control muscular, temps de reacció, la coordinació rajo-ull, la mobilitat i la flexibilitat, la prevenció de lesions o recuperar-se de les lesions més ràpid.

Basant-se en aquests fets, els jugadors de bàsquet acudeixen regularment al seu quiropràctic per a obtenir la seva millor versió i rendir al màxim dia a dia en la pista, ja que el seu cos està sotmès a molt d’estrès durant el partit.

Si practiques aquest esport o el teu fill@, vine a consultar-nos i veiem com podem potenciar el teu màxim potencial i minimitzar els impactes / lesions

 

Lukas

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *