Petits passos, gran impacte

Foto de mujer sentada mirando a las estrellas en plena naturaleza

SOM AQUÍ PER A EVOLUCIONAR AQUESTA COMUNITAT.

La nostra visió és que creem en un món el que tots estiguem reconnectats amb el nostre ésser innat i poder viure coherentment amb ell. La nostra missió és per a començar des d’aquí, dins-fora, per a transformar aquesta comunitat, començant amb una persona, aquesta persona, aquí i ara, exactament aquest moment, i permetent que aquests impactes creixin cap a fora, de manera col·lateral. Som aquí per a servir a cada persona i a tota la seva família, per a servir a persones generosament, i per a canviar radicalment un enorme nombre de vides. D’aquesta manera transformem aquesta comunitat.

En Pura Vida Quiropràctica Badalona:

  1. Veiem el nostre lloc en aquesta comunitat com una força per a una cosa increïble. Això no sols s’aconsegueix a través de les vides que canviem directament a través de la quiropràctica, sinó que també donem per a fer costat a persones, projectes i negocis locals.
  1. Connectant profundament amb tu i voltant. Valorem fer tot amb total amor i cura. Estem decidits al fet que el nostre servei sigui una extensió de qui ets en la teva vida, i és per això que dissenyem el teu temps amb nosaltres amb aquests valors d’amor i cura generosos. Estem constantment considerant que el que t’oferim tingui la màxima facilitat, estructura i funcionalitat que permeti la teva transformació contínua.

També, estenem aquest amor i cura igualment a la nostra comunitat i al planeta, cosa que significa que ens preocupem de minimitzar l’impacte negatiu i maximitzar el positiu que podem tenir.

  1. Transició lluny del que està trencat. És vital per a nosaltres avançar contínuament cap a una manera de ser sostenible. Entenem que la naturalesa sap el que està fent i que sempre és millor per a nosaltres respectar la seva saviesa en tot el que fem els humans. Entenem que els humans som simplement una altra part de la naturalesa, i que l’ús de les nostres habilitats analítiques i crítiques, per poderoses que siguin, mai podria igualar la intricada saviesa inherent a la naturalesa. Entenem que tractar de dominar a la naturalesa amb aquestes habilitats analítiques gairebé sempre causa explotació, mal i destrucció, en lloc del creixement harmoniós que preferim veure. Sabem que tenim la responsabilitat de fer-ho millor, per a les nostres comunitats, per al món i per al futur que heretarà això de nosotr@s.

HI HA UNA ALTRA MANERA DE VIURE – AMB QUALITAT DE VIDA!

També el camp de salut aquesta trencat! Sabem que aquest mal materialista a curt termini

no sols es fa al nostre món, sinó també a nosotr@s.

En l’àmbit de la cura de nosotr@s mism@s, de la nostra salut i de la nostra vida, el problema no és millor. I els efectes són igualment nocius.

“Cura de la salut” és sovint simplement fer tot el possible per a silenciar el cos, silenciar els símptomes, fer el que puguem per a viure una vida adormida. Però no podem guanyar amb aquesta estratègia; sabem que adormir una cosa és adormir-ho tot. I, en el procés, es causen més danys i lesions: es torna més difícil recuperar-se veritablement. Això és increïblement costós, no sols en diners, temps, energia i emocions, sinó que també ens costa la nostra pròpia qualitat de vida.

En el camí, perdem la nostra connexió amb el nostre ésser innat, ens perdem a nosaltres mism@s.

Nosotr@s, anhelem portar una altra solució a la nostra comunitat.

Hi ha una altra manera de viure la vida, una vida rica en qualitat de vida.

Per això estem en aquesta missió amb la quiropràctica per la nostra comunitat.

Per això ens dediquem a ajudar a crear salut i vides d’una manera diferent. Per això som aquí per a tu i per a aquesta comunitat.

Aquest és el nostre per què.

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *