La Riquesa del Terreny

Imagen de excursinista con fondo de montañas nevadas Quiropráctica Badalona

I si tot és com ha de ser?

Què passa si on estàs ara, en aquest moment de la teva vida, és perfecte per a aquest moment de la teva vida?

Podem jutjar tot el que s’ha creuat en el nostre camí fins a aquest punt com a bo o dolent. O podem veure-ho amb una visió diferent, una visió més amable cap a nosaltres mateixos, una que sigui més enriquidora. Tal vegada tot ha estat bell, ja que t’ha ajudat a arribar exactament a aquest punt de la teva vida.

Aquest moment perfecte.

Podem triar estar agraïts per tot el (“bo” i “dolent”) que se t’ha presentat. Tot el que tens i no tens. Cada persona en la teva vida, cada situació que vas trobar.

Tots aquests són part de la riquesa, la magnificència de la teva vida.

Aquestes setmanes poden ser el moment perfecte per a reduir la velocitat, adonar-se i estar agraït. Prendre’s el temps per a alegrar-se en la perfecció del viatge únic que és la teva vida, el viatge únic que t’ha portat fins a aquest punt, aquí, ara, i tot el que ha estat allí al llarg del camí, al llarg del viatge de la teva vida.

Aquest pot ser un moment perfecte per a reflexionar i revisar: Com has enfrontat aquests moments i situacions que han definit qui ets avui?

I el futur? Com estaràs, avançant? Qui seràs el mes vinent, l’any vinent? La dècada vinent?

Les coses seran diferents. El següent pujol no és com una que hagis escalat abans. És impossible saber què hi ha més endavant: com serà el terreny, qui estarà en aquest pujol, quin temps farà, què es creuarà en el seu camí, hi haurà refugis en aquest pujol.

Semblaran i se sentiran amargs o dolços? Dolorós o plaent? Feliç o trist?

No tenim elecció sobre el fet que les nostres accions tenen conseqüències i el futur és impredictible.

L’única opció que tenim és el que fem d’ella.

A cada moment se’ns dona aquesta opció: detenir-nos, respirar, reflexionar i triar “Qui soc jo? Com estic usant la meva llibertat, com a individu, per a triar aquest pròxim pas, per a triar el meu camí, en aquest moment? A cada moment?

Tal vegada aquest és un moment bell per a triar prendre la vida amb amor i agraïment, per a caminar amb lleugeresa i amb cura.

Tractar-nos a nosaltres mateixos amb profunda cura i compassió mentre viatgem per aquesta vida.

Respira-ho dins.

Respira-ho.

Nimrod Mueller

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *