Tu – absolutament increïble

Image en la que le muestran a una ambarazada una ecografía del feto

Què és una família? És un concepte que ha canviat amb el temps i difereix segons la cultura i els valors. Independentment de com triem veure-ho, certament és diferent ara a com era quan érem primitius caçadors de tribus.

Prenguem l’exemple de preparar-se per a l’embaràs, el naixement i portar un nou ésser humà al món de la millor manera possible.

En aquella època, homes, dones i nens vivien en tribus. No era responsabilitat exclusiva de dos pares criar a un fill, i molt menys de molts. Va haver-hi suport de ties, oncles, cosins, mares, germans, germanes, majors, pares i tal vegada fins i tot algun suport animal de confiança en el camí.

Ningú va fer això només. Ningú va mantenir en silenci els secrets de com homes i dones per igual (sí, els homes també!) van preparar els seus cossos de la millor manera possible per a preparar-se per al màxim èxit a portar al món un ésser humà sa.

Heus aquí una part de l’embaràs que avui està oculta en el tabú, la vergonya i el secret: l’avortament espontani. Moltes cultures tradicionals tenien cerimònies i rituals establerts per a plorar adequadament, reconèixer i després continuar vivint, la qual cosa és un gran contrast amb el món actual en el qual l’avortament espontani no es parla tan obertament com potser podria o fins i tot hauria de ser-ho. .

Les tietes i els ancians de la tribu eren allí per a fer costat a les dones durant els seus embarassos i parts, no tractant els seus embarassos com una patologia, sinó com una immensa mostra de la força de la naturalesa com la divinitat que viu dins de tots i cadascun de nosaltres.

Com a quiropràctics, ens referim a això com a intel·ligència innata. Aquesta intel·ligència innata es refereix a la capacitat del cos per a curar-nos i treballar per a nosaltres sempre al 100% i mai menys. No hi ha millor mostra d’això que durant l’embaràs i el part.

El fet que van començar com dues cèl·lules molt petites i minúscules i, per algun miracle, s’han convertit en l’ésser humà bell, radiant, impactant i col·laborador que ets avui? Considera això per un moment. És absolutament sorprenent.

Alguna cosa en tu et va treure d’aquestes dues cèl·lules individuals i va organitzar, va coordinar, va fer créixer cada cosa fins a convertir-la en un ésser humà complet. I aquesta Intel·ligència Innata no es va detenir aquí, no et va abandonar en néixer. Roman amb tu durant tota la teva vida per a ajudar-te a continuar creixent, sanant, reparant, organitzant i coordinant.

El que fa és al·lucinant i absolutament increïble.

Mantenim aquest mateix concepte a l’avantguarda de tot el que fem.

Volem recordar-te que el teu cos és intel·ligent.

Que el cos de la mare sàpiga exactament què fer. Que no has de recordar-li al teu cos que a les cinc setmanes toca fer créixer la placenta o que a les 27 setmanes toca desenvolupar l’olfacte del bebè. Que hi ha un ball coordinat entre mamà i bebè per a aconseguir un naixement adequat, en el moment just, quan tot està llest.

Quan podem travessar aquests moments prenatals amb això com a base, permetem que el nostre cos sigui la millor llar possible perquè el bebè creixi i es desenvolupi durant les pròximes 40 (aproximadament) setmanes.

Ens esforcem per crear més harmonia en el sistema nerviós, la qual cosa permet una experiència més pacífica internament.

Aquesta experiència interna pacífica permet una disminució del cortisol, la *norepinefrina i altres hormones de l’estrès que són beneficioses en petits períodes, però no quan es mantenen durant tot l’embaràs.

Si bé podem ajudar a crear un estat més harmoniós dins de mamà, química, mental i emocionalment, per descomptat no podem oblidar l’harmonia física que és tan crítica per a l’objectiu final de donar a llum, el més suaument possible, a un bebè vital, un bebè vital. mamà, una família harmoniosa.

Un inici harmoniós i òptim de la vida i la continuació d’aquesta família.

De la millor manera possible.

Per això som aquí.

Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *