La premissa de la quiropràctica

imagen de 2 humanos con colores psicodélicos

1 _El teu SISTEMA NERVIÓS, cervell, medul·la espinal i nervis controlen i coordinen tot en el teu cos i ment. El sistema nerviós central és l’únic òrgan que està 100% protegit per os: el crani i 24 vèrtebres mòbils.

2 _Quan l’energia flueix abundantment sense obstruccions, el teu cos i ment acte-comuniquen al 100%, són acte-curables, acte-regulables i forts.

3 _Interferències en aquesta comunicació entre el sistema nerviós i tot el teu cos es diuen SUBLUXACIONS. Les subluxacions impedeixen el flux d’informació pel nervi, és com no tenir senyal en el teu mòbil, no funciones al 100% i la teva salut i vitalitat es veuen afectades.

4 _Les subluxacions són causades per la nostra incapacitat d’assimilar tres tipus d’estrès en les nostres vides: estrès físic, mental-emocional i químic.

5 _Les subluxacions que no es corregeixen poden tenir efectes devastadors per a la salut i el benestar, arribant a causar lesions.

6 _El nostre objectiu és localitzar subluxacions al nivell de la columna vertebral, eliminar-les, i amb elles les seves causes, permetent al cos curar-se en cada nivell per si només.

7 _Només els quiropràctics poden determinar si tens subluxacions.

8 _Un sistema nerviós lliure d’interferències et permet expressar la teva màxima capacitat per a viure una vida plena, plena de benestar, felicitat i satisfacció.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *