El meu propi poder intern no deixa de meravellar-me

foto de mujer rodeada de rosas

Fa 10 anus vaig conèixer a la quiropràctica en un saló organitzat per a estudiants de l’institut buscant idees de carreres, i sempre havia volgut un treball en relació amb la salut. Al principi estava molt interessada per la visió holística de la salut que tenen els quiropràctics, i em semblava tan clar que havíem de cuidar del sistema nerviós per a obtenir bona salut, perquè és l’òrgan cap que coordina i controla tots els sistemes del cos.

Així va començar a rebre ajustos de manera regular, a descobrir un potencial i benestar que no sabia que em faltava. Vaig decidir fer tot el meu possible per a poder estudiar la carrera i tornar-me a ser quiropràctica i ajudar als altres a viure una millor vida també.

Vaig aprendre sobre la salut i la filosofia quiropràctica, la qual cosa m’emporto en un camí de cerca per a entendre de veritat que fer per a estar saludable, un camí ple de paranys… He intentat moltes coses, que he fet massa temps sense adonar-me que era afegint molt estrès al meu cos, mentre que el pobre m’enviava signes de supervivència en lloc de salut. Vaig seguir en el meu camí, i penso que vaig trobar un equilibri. Gràcies a això, i al que continuo aprenent cada dia, us vaig compartint consells de salut generals, específics i sostenibles. Perquè amb el temps, la meva missió ha anat canviant…

Avui, no sols vull poder ajudar-vos a trobar la salut i el benestar, però també, i més que tot, vull reconnectar-vos amb el vostre poder interior i augmentar la vostra consciència, perquè pugueu viure la vida que desitgeu veritablement. Vull ajudar el vostre sistema nerviós a funcionar al 100% per a garantir-vos la millor vida possible, però això per a mi també passa per un estil de vida saludable, la qual cosa anem parlant i treballant junts, ja ho sabeu.

Quan us dic que el poder de la quiropràctica a despertar el meu propi poder intern no parra de meravellar-me, és perquè a més de fer tot el meu possible per a tenir el millor estil de vida, sense l’ajust, no aconsegueixo la meva millor versió, i aquí us vaig compartint un exemple.

Ja sabeu que la salut de la dona m’interessa particularment. I els consells que us vaig donant, també jo els aplico. Vaig al gimnàs 4-5 vegades a la setmana, bec suficient aigua, desdejuni equilibrat, saludable i amb proteïnes, vaig evitant els productes processats, amb mals greixos o sucre, em prenc un cafè al dia *máximum i abans de les 14, cuido el meu patró de somni, evito al màxim els disruptors endocrins, i moltíssimes coses més al nivell de la salut reproductiva.

Jo mai he tingut problemes de salut greus, però sempre he estat molt impactada per l’estrès, més que tot emocional. I últimament, ha estat més difícil per a mi d’afrontar l’estrès i adaptar-me enfront d’ell. Un signe vital de salut per a una dona de la meva edat és l’ovulació. I aquest mes, no ovulava. Ho sé perquè no tenia els signes sans que tinc normalment: energia, libido, pic de moc cervical, augment de la temperatura basal. Sempre tinc una finestra de *48h en la qual ovulo durant el meu cicle. Aquesta vegada, res. Passen alguns dies, vaig tractant de cuidar del meu estil de vida fins i tot més, però el meu estrès continua augmentant, i no milloro emocionalment.

5 dies passen, i rebré el meu ajust quiropràctic. No he comentat res. El quiropràctic va fent les seves proves que fa durant cada visita, per a saber si tinc subluxacions o no, amb una prova que indica si el meu sistema nerviós funciona bé, i amb palpació. Comença en ajustar-me una vèrtebra toràcica específica que era *subluxada. En cinc segons començo a sentir alguna tensió en la zona del meu úter, com la que tinc quan tinc la regla o quan estic ovulant. El segueix amb una altra toràcica i una cervical. Acaba amb les mateixes proves, i decideix que ja no necessito mes ajustos per aquesta visita, i vaig seguint amb el meu dia.

Però, l’endemà, ja tinc el pic de moc cervical que indica l’ovulació, i en despertar-me l’endemà, noto la meva temperatura basal, i ha augmentat. En 48 hores després de l’ajust, he tingut signes d’ovulació, i una setmana després, continuo tenint els signes que l’ovulació a passat. A més, les causes del meu estrès no han desaparegut, no he fet una cosa diferent, però ho porto molt millor. El poder de l’ajust quiropràctic.

Com penseu que això pot canviar la vida d’una dona que vol ser saludable i viure la seva vida com la sona? Com penseu que això pot impactar una dona que vol quedar-se embarassa? O una dona que té molt dolor de regla, signes difícils de desequilibri hormonal, o en procés de perimenopausia amb símptomes que impedeixen les tasques diàries?

Us canvia la vida de manera positiva!

El poder de la quiropràctica a despertar el teu propi poder intern existeix. El camí cap a la salut comença amb un ajust quiropràctic, perquè pots fer tot el que vols per a baixar el nivell d’estrès de la teva vida, si el teu sistema nerviós no funciona al 100%, no tindràs 100% del teu potencial, i tampoc tindràs 100% de vida.

Així que si us plau, veuen a rebre els teus ajustos, i continuarem junts en aquest camí cap a salut, benestar i felicitat.

 

Margot

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *