La salut de les dones

Grupo de 4 mujeres juntas durmiendo

Aprendre a treballar amb les particularitats de la salut de la dona la pot ajudar a maximitzar els seus pics d’energia i obtenir el descans que necessita quan el seu cos està llest per a un temps d’inactivitat, a triar els aliments i l’exercici que millor satisfacin les necessitats del seu cos, a disminuir la síndrome premenstrual, a trobar més equilibri i tranquil·litat en tots els aspectes de la teva vida, per a viure una vida més sana, feliç i equilibrada.

La salut de la dona en particular es basa en quatre pilars: salut hormonal, salut pelviana, salut sexual i salut del sistema nerviós. Cuidant aquests aspectes, podem redescobrir la força, el poder i la màgia de la dona. Irònicament, aquests són els quatre aspectes de la nostra salut sobre els quals estem menys informats.

La salut hormonal en les dones és una clau necessària per a una bona salut en general, així com per a una satisfacció profunda. En tenir una vida marcada per un cicle que es repeteix tots els mesos, amb quatre fases hormonals diferents que regeixen molts dels sistemes del cos, l’equilibri i la comprensió completa d’aquests canvis interns poden canviar la vida de manera positiva, en tots els nivells. Un equilibri entre l’estrogen i la progesterona, que depèn de les diferents fases del cicle, és essencial per a donar suport a la salut del nostre cervell, pit, sistema cardiovascular i la nostra salut a llarg termini.

El bol pelvià és una àrea on arxivem molts records, i la majoria de les vegades en forma de tensions i bloquejos. Això afecta els nostres períodes i la nostra digestió, i també pot causar dolor durant les relacions sexuals i complicacions durant l’embaràs. No obstant això, la salut pelviana s’oblida amb massa freqüència. En aprendre a escoltar-nos a nosaltres mateixes, amb el suport de tècniques simples i naturals per a alliberar aquestes tensions i bloquejos, podem viure d’una manera més sana i lleugera! Per exemple, meditació, exercicis de visualització, *yin ioga, i massatges del sòl pelvià poden ajudar significativament la nostra salut pelviana. La salut sexual, sovint es redueix a la protecció contra les malalties de transmissió sexual. No obstant això, tenir una bona higiene és només una petita part del que ens dona una bona salut sexual, soles o amb otr@s. Molt pocs tenen en compte el respecte per la persona i els seus desitjos, i la importància de la comunicació i l’honestedat. Per exemple, la paciència durant el sexe amb penetració és essencial, ja que sabem que la vagina, per a estar veritablement llesta per a la penetració i per tant naturalment lubrificada, necessita entre 30 i 45 minuts! És rar que aquest temps es respecti. Quan vivim sota estrès (físic, químic i emocional), es creen interferències entre la comunicació del nostre sistema nerviós central (que controla i coordina tot en el cos) i les nostres glàndules, músculs i òrgans, impactant les seves funcions. Els ajustis quiropràctics poden ajudar a eliminar aquestes interferències per a funcionar millor, estar més saludable, viure millor i amb més plenitud. Un sistema nerviós que funciona bé, és un sistema que controla bé la secreció de les hormones sexuals, que s’adapta millor enfront de l’estrès, i que suporta el cos de la dona en cada etapa de la seva vida.

En treballar per a millorar la salut d’aquests quatre pilars, podem estar més connectades amb els nostres cossos i alliberar tot el nostre poder.

Si us plau, dona, som aquí per a ajudar-te i trobar juntes el camí a la teva salut respectant la teva ser, essència i força interior.

Contacta’m i explica’m que sents! Els teus objectius!

Margot.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *