Empoderament, llibertat i felicitat.

Mujer caminando por un embarcadero de madera mirando al mar

Empoderar-se és un procés del qual cada persona pot gaudir perquè ajuda a manejar millor les situacions estressants, recuperar el control de la seva pròpia vida i triar/ seguir el seu propi camí de manera conscient.

T’ha passat alguna vegada despertar-te i preguntar-te: “perquè em sento tan *vací@ i tan poc realitzeu@?”

A vegades és necessari prendre aire profundament, mirar-se a la cara (o al cor), i plantejar-se algunes preguntes per a saber realment qui soc, com em sento en l’avui i ara, i que m’agradaria tenir, fer o canviar en la meva vida. Això requereix introspecció, i moltes vegades tendim a confondre el que desitgem amb el que les altres persones esperen de nosaltres. Així, a vegades sense adonar-nos, deixem de costat les nostres pròpies aspiracions i això ens fa infelices.

Escolta el teu instint, no et deixis portar únicament per l’exterior o el teu entorn, aprèn a connectar amb tu *mism@ i dedicar-te uns minuts cada dia, desconnecta del soroll, de tot el que t’envolta i enfoca’t en com et sents realment. Entén el que no pots canviar perquè són factors externs, i el que pots canviar per tu mism@.

Accepta les teves capacitats, qualitats, i que hauràs de sortir de la teva zona de confort. Empoderar-se a entendre que el teu només pots canviar la teva vida. Tota transformació requereix esforç i responsabilitzar-se de les decisions. Però això, és el meravellós de l’apoderament: realment tens la llibertat de triar, actuar, prendre decisions i viure de manera conscient.

Quan saps quina és la teva missió, la qual cosa et dona felicitat i les teves prioritats en funció de les teves metes i necessitats, pots planificar com realitzar-te, a curt i llarg termini. Planificar és important perquè t’ajuda a aconseguir els teus objectius. Saber tenir agraïment pel que aconsegueixes pas a pas i dia a dia sense pensar únicament en el resultat és important per a continuar gaudint del teu camí i missió. Empoderar-se també vol dir creure en les teves capacitats i eliminar les teves creences limitants, així podràs aconseguir les teves metes, demanant ajuda quan la necessites.

També és primordial tenir gratitud per als desafiaments de la vida, que realment són oportunitats de créixer, aprendre i ser millor, transformant un “per què?” en un “per a què?”. L’univers sempre et portarà desafiaments per als quals estàs preparat, sabent que fallar sempre et pot ensenyar lliçons importants. Empoderar-te et pot portar autoestima i autoconfiança, i així pots afrontar els teus fracassos sense esfondrar-te, responsabilitzar-te de les teves decisions i, sobretot, reconèixer els teus èxits.

Empoderar-se és respectar-se: al teu cos, la teva ment, la teva ànima, els teus ritmes, i els teus valors. A vegades vol dir mantenir relacions socials sanes, saber triar a les persones que volem que formin part de la nostra vida, cuidar les amistats que valen la pena i evitar la dependència emocional per a arribar a aquest punt d’equilibri. És imprescindible establir límits i comunicar de manera assertiva: dient el que penses amb sinceritat, però sense ofendre, sempre des de la humilitat i l’honestedat.

‘’Em produeix satisfacció personal i apoderament prendre decisions en la meva vida i assumir les conseqüències que puguin portar, sense pors, amb tranquil·litat mirar-los de front i ésser la meva responsabilitat sempre des de la humilitat, honestedat i assertivitat. Això em porta a sentir llibertat, per a mi aquesta sensació és meravellosa i sentir que respecto les decisions dels altres.

Empoderar-me és veure que jo tinc també moltes possibilitats d’aportar “alguna cosa” a la vida i donar oportunitats al meu entorn que aportin a la meva. Ser lliure d’allunyar-me d’entorns que no estan alineats a mi en pau, sense pretendre canviar res en ells i amb respecte.”

Carmen

Et convidem a preguntar-te que és l’apoderament per a tu i al fet que et porta o podria portar per a la teva vida pròpia.

Creiem en un món en el qual cada persona estigui reconnectada amb la seva ser innat i vivint coherentment amb ell.

I en això ajuda la quiropràctica. Rebre un ajust quiropràctic és part del que pots fer per a empoderar-te i millorar la teva vida. Volem poder ajudar cada persona que ho desitja a trobar el seu camí i a viure’l de manera coherent, sostenible i saludable amb felicitat.

Ajuda’ns a ajudar-te, i confia en el procés. A poc a poc aprendràs a conèixer els teus veritables desitjos i a posar en marxa accions per a aconseguir-los.

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *