El camí cap a la salut i la reconexió amb la teva ser innat

Imagen de un hombre

Creiem en un món en el qual cada persona estigui reconnectada amb la seva ser innat i vivint coherentment amb ell. I ja es tracta del gran pla dels pròxims mesos, per a ajudar-te a millorar el teu nivell de salut, obtenir bé estar físic i emocional, i per a reconnectar-te amb el teu ser innat i viure en coherència amb ell.

Com creiem que amb aquesta coherència, podem tots viure en un món amb més amor, ajuda, empatia, compassió i felicitat, i un planeta també més saludable, és amb amor, empatia, compassió i felicitat que sempre intentarem a ajudar-te a seguir el teu pla.

REORGANITZACIÒ – PRIMERA FASE DE LA CURA

La primera fase del pla de cura s’orienta principalment cap a l’aspecte físic (mobilitat, estabilitat, flexibilitat, reducció de símptomes). Llavors ajustarem intensament en termes de freqüència de visites, totes les subluxacions de les nostres persones (interferència en la comunicació entre el sistema nerviós – que controla i coordina tots els sistemes del cos: músculs, òrgans, glàndules…- i el cos). A poc a poc el teu cos es va relaxant, adaptant millor als diferents factors de tensió, que siguin físics, químics o emocionals. Vas guanyant una millor capacitat a adaptar-te enfront de tot el que passa en el teu dia a dia.

REGENERACIÒ – SEGONA FASE DE LA CURA

I quan els teus problemes de salut incapacitants milloren, podem enfocar-nos en el nivell de funció, i passem a la segona fase de la cura, on estem interessats a millorar els diversos sistemes del teu cos. Els nostres consells poden llavors estar més orientats a millorar l’estil de vida (nutrició, somni, moviment, etc.).

OPTIMIZACIO – TERCERA FASE DE LA CURA – PER  TOTA LA VIDA

El veritable objectiu és el benestar de les nostres persones. I la salut emocional també forma part dels objectius de vida. Menys canvis d’humor, menys depressió, menys irritabilitat, més ganes de sortir i fer coses amb amics i familiars són canvis recurrents per a les nostres persones. Quan et sents bé en el teu cos, et sents millor al teu cap i viceversa. El nostre objectiu final és que els nostres pacients puguin viure la vida dels seus somnis, sense estar limitats. Els nostres consells se centren llavors a reduir els pensaments negatius, afegint exercicis diaris de meditació i gratitud, per exemple.

Així pots entendre encara més una de les bases que ens ajuden a desenvolupar les fases de la cura, cadascuna té la seva importància. Perquè també hi ha una base científica al nivell de la capacitat del sistema nerviós a adaptar-se i canviar a poc a poc cap a un funcionament optim. Anem a poc a poc més a fons, quan el teu cos funciona millor, que tens més energia i més capacitat d’adaptació enfront dels factors de tensió, la teva ment també serà millor, més clara i més positiva.

A poc a poc sentiràs una reconnexió amb tu mateix. Pot ser que sentiràs més coses en el teu cos, estaràs més conscient de l’impacte de males postures o del mal menjar. Voldràs moure’t.

 ¡Si si, ho voldràs! No serà només una obligació, però el teu cos te’l demanarà, i a poc a poc podràs tornar a tenir una vida amb mes animo i ganes de fer coses, de tenir una vida activa, perquè el vols i no perquè has de fer-ho.

Et recordes la importància de conèixer el teu sistema de valor que hem explicat en l’últim article? En reconnectar amb el teu ser innat, amb el teu poder interior, els teus valors van canviant perquè seràs mes i mes la persona que realment ets, fent la teva *proprio camí, alineat amb el teu valors i el teu cor.

Tenim a persones que deixen el seu treball i comencen a fer les coses que sempre han volgut fer i que no feien, buscant excuses per no viure la seva vida somiada. Que sigui viatjar, fer de veritat el possible per a perdre pes i estar més saludable, canviar de país per a viure nous somnis, o tenir un bebè… Tenim persones que comencen a fer coses per a elles i no sols per als altres, que diuen ‘’no’’ als altres si no ressona amb el seu cor i els seus valors profundes.

I a poc a poc, vas il·luminant tu al voltant amb els teus raions de llum, força, determinació, amor i pau interna.

T’agradaria viure això? És el món que volem per a cadascun. I perquè en Pura Vida creiem en un món en el qual cada persona estigui reconnectada amb la seva ser innat i vivint coherentment amb ell, sempre seguirem a fer tan bé com sigui possible per a ajudar-te a aconseguir el que vols profundament.

Vine a veure’ns, confia en el teu cos, en tu, en nosaltres, dona’t la sort de tenir la vida que realment vols, ¡¡i comencem aquest camí junts!!

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *