Escriure un diari d’acord amb les fases del teu cicle menstrual

Mujer escribiendo un diario Quiropráctica Badalona

La gratitud és una emoció positiva de reconeixement que consisteix a centrar-se en les coses bones de la vida. I s’ha demostrat que escriure una llista de coses per les quals estem agraïts tots els dies té molts efectes positius. Mostrar gratitud activa els neurotransmissors que produeixen les hormones de la felicitat, com la dopamina (hormona de la motivació, del plaer) i la serotonina (hormona del bon humor).

Com a dona, ja saps que tens un ritme especial que dicta les teves necessitats, sentiments i pensaments. Què et sembla tenir un diari per a escriure per què tens gratitud, d’acord amb les diferents fases del teu cicle?

Avui et donem consells per a ajudar-te a estar més connectada amb el teu poder interior de dona, i tenir un diari que respecta el teu ritme.

Durant la regla, és el moment d’alliberar tot el que ja no vols: pensaments negatius, records dolorosos, estrès, tensions… És hora de tancar-te en tu mateixa i descansar, sense jutjar-te i sense penedir-te. Pots llistar en el teu diari tres coses que ja no vols més en la teva vida. Pots posar una mà sobre el teu cor, i l’altra sobre el teu úter, i només escoltar els missatges del teu cos.

Després de la regla, durant la fase fol·licular, ganes a poc a poc de claredat, i és el bon moment per a imaginar la teva vida perfecta i somiar-la. Pots llistar tres coses que desitges veure manifestades. I Balla! Balla i mou-te de totes les maneres que el teu cos demana. Gaudeix aquesta sensació de vitalitat que torna.

Quan estàs en la fase de l’ovulació, és el moment quan et sents la més viva i connectada amb la teva vitalitat i sensualitat. Pots escriure sobre els teus tres somnis o metes principals, i com et fan sentir quan imagines que ja aquestes vivint-los.

Durant la fase *luteal, ja saps que les emocions es poden sentir de manera més pronunciada, convidant-nos a escoltar-nos de veritat i més profundament. És temps de completar els teus projectes, netejar, ordenar i crear espai. Fes una llista de tres coses que vols aconseguir, i com. I deixa que les coses flueixin, confia en el procés.

L’interessant d’aquest diari també, és que a poc a poc, veuràs patrons per cada cicle, i t’ajuda a veure la teva evolució en la teva vida de dona vitalista! Mai deixis d’escoltar-te i confiar en la teva intuïció.

Estic agraïda per aquesta oportunitat de viure la meva missió, i per la teva confiança.

Si vols continuar evolucionant i millorar, segueix els articles que pugem en la nostra web cada setmana, i si us plau, no dubtes a contactar amb nosaltres. Seria un gran plaer escoltar de tu, saber com t’ha ajudat tota aquesta informació que hem compartit, i com podríem continuar ajudant-te en la teva *proprio camí.

Margot i l’Equip Pura Vida

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *