Connectar a terra i reconnexió amb la naturalesa

Foto de pies descalzos sobre el barro conectar a tierra

Alguna vegada t’has sentit aclaparat per l’estrès, les emocions o qualsevol altra situació en la teva vida diària? Existeix la sensació de pèrdua de control o de desconnexió?

Una cosa que et podria ajudar amb aquesta sensació és tornar a connectar-te amb la terra, amb la naturalesa, ja que té molts beneficis per a la teva salut personal.

Però què és connectar a terra? Es refereix al contacte directe de la pell amb la superfície de la terra (brutícia, herba o sorra), com amb les mans o els peus descalços, o amb diversos sistemes de connectar a terra.

Els estudis van demostrar que caminar descalç sobre la terra millora la salut i brinda una sensació de benestar, ja que el peu humà està compost per 26 ossos, 33 articulacions i 20 músculs que involucren 8000 nervis, més que en qualsevol altra part del cos.

El nostre cos absorbeix ions lliures de la superfície terrestre, que actuen com a antioxidants. Aquests antioxidants condueixen a sentiments positius en el cos.

Connectar a terra ofereix molts beneficis per a la salut, que inclouen un millor somni, una menor inflamació, una millor reparació de teixits i cèl·lules, un millor flux sanguini, una major variabilitat de la freqüència cardíaca i una millor activitat elèctrica en el cervell.

A més, caminar descalç pel sòl allibera *endorfinas. Això pot millorar el nostre estat d’ànim i contrarestar malalties mentals com la depressió i l’ansietat.

Caminar descalços també ens reconnecta amb la naturalesa, la qual cosa potencia el nostre estat mental i físic d’altres formes.

Com a tal, l’energia curativa natural de la Terra mai ha de passar-se per alt!

Per tant, pren-te un moment per a tu mateix a terra.

Lleva’t les sabates i reconnecta’t amb la terra, caminant per la platja, anant a la muntanya o fent una passejada pel bosc, ja que t’ajudarà a sentir-te molt millor.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *