l’Ovulació és el moment més important del cicle

imagen en fondo rosa sobre la ovulación

Els períodes són l’esdeveniment més recognoscible del cicle, per la qual cosa tendim a prestar més atenció a la data del nostre pròxim període que a la data de la nostra ovulació. No obstant això, si els nostres períodes es retarden, sovint es deu al fet que ovulem més tard de l’esperat (en un cicle regular).

L’ovulació és el moment més important del cicle, no el període. Descobreix per què aquí.

Les hormones involucrades a permetre l’ovulació són crucials per a donar suport a la salut del nostre cervell, pit, sistema cardiovascular i la nostra salut a llarg termini. Ovular significa que podem crear vida. El nostre cos i ment han d’estar en un nivell òptim de salut per a permetre això.

L’ovulació pot retardar-se per estrès emocional, viatges llargs, canvis en la dieta, massa exercici físic, mala qualitat del somni o qualsevol tipus d’estrès.

I a vegades, l’ovulació s’ha produït en el moment esperat, però el període arriba abans de l’habitual. Això sol ser un senyal del nostre cos, un crit d’ajuda per a més descans.

En seguir el dia de la teva ovulació, pots obtenir una comprensió més profunda dels signes del teu cos, per a proporcionar-li el que realment necessita, al llarg dels teus cicles.

Visita’ns per a més informació!

Margot

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *