L’esport i la quiropràctica funcionen perfectament junts

foto de gente corriendo y yendo en bicicleta por la playa con fondo de puesta de sol

L’esport és un dels grans pilars de la salut.

Mostra molts beneficis per a millorar la nostra salut general, ja que té impacte en el nostre estat d’ànim, concentració, reducció de l’estrès, somni i prevenció de malalties.

A més, és molt important per als nens per a la connexió i el desenvolupament del seu cervell i el seu cos. Per als adults, és molt important començar a poc a poc, especialment si fa temps que no practiques esport o mai, ja que el nostre cos necessita adaptar-se al treball que ha de fer.

També és important donar-li al cos suficient temps per a recuperar-se i adaptar-se. A més, és important mantenir-ho, convertir-ho en un hàbit de la teva vida diària, trobar alguna cosa que et diverteixi i et doni alegria.

 Però no t’estressis si no veus els canvis directament, com tot en la vida, és un procés.

Escolta al teu cos, ja que sap millor el que està bé o malament. Nosaltres com a quiropràctics podem ajudar-te a convertir-te en la millor versió de tu mateix detectant i corregint les interferències nervioses i, per tant, adaptar-te més ràpid i augmentar els efectes i el rendiment.

Són molts els beneficis per a esportistes, semiprofessionals o principiants. Amb menys interferència nerviosa hi haurà canvis en el temps de reacció, el temps de recuperació i rehabilitació, la coordinació rajo-ull o la necessitat de medicació.

A més, tindrà efectes positius sobre la funció muscular, la disminució del dolor i la rigidesa articular.

Ens encanta ajudar-te a convertir-te en la millor versió de tu mateix, perquè gaudis una mica més del present i en aquest cas de l’esport.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *