Amor y Quiropràctica van de la ma

imagen de un cerebro y un corazón quiropráctica Pura Vida Badalona

L’Amor, l’eterna bùsqueda de les persones.

Però, què és l’amor? Si ens fixem en una planta o un animal, és fàcil observar com estimar és un estat natural de la vida, on no fan cap esforç ni aprenen mètodes per a aconseguir-lo, simplement cal estar disposats a Ser

Que ocorre en els éssers humans? Que això sembla una gran proesa i a vegades oblidem que només és un estat natural de l’Ésser i que no hem de fer res per a estimar, en tot cas, hem de desaprendre per a estimar i no aprendre per a estimar. Busquem recursos, mètodes, llibres, tècniques, etc… i tot està genial!

Encara que ens oblidem que tot està dins de nosaltres, i aquests recursos són meravellosos per a aconseguir o arribar a propòsits, però ens oblidem que el primer acte d’amor pur ha d’anar dirigit a nosaltres mateixos per a poder rebre o donar.

El nostre cervell va ser creat perquè siguem feliços, que ocorre si el nostre cervell no pot fer el seu treball? Què ocorre si tenim interferència que interromp la seva funció? Com se sent si no pot dirigir els nostres òrgans, músculs, funcions? Ens avisa de la millor manera que sap i ens envia alarmes sigui en símptomes (dolors), limitacions, insatisfaccions, bloquejos, esgotament, i així una llarga llista.

Existeix un poder dins de nosaltres que ens sana, en quiropràctica li diem poder innat i la fórmula per a potenciar aquest Poder innat són:

-Amor a nosaltres mateixos és ser coherents amb el nostre Ésser. Això és la nostra responsabilitat, donar-nos compassió i acceptar-nos.

– Estar lliure d’interferències en el nostre sistema nerviós perquè el nostre cervell pugui dirigir tot el nostre cos i donar-nos aquest equilibri que necessitem per a adaptar-nos als desafiaments de la vida sense limitacions ni bloquejos físics. Aquest és molt senzill de fer i és acudir el teu quiropràctic.

Amor a tu mateix i quiropràctica és la brúixola perfecta per a trobar la felicitat que tant busquem, sentir-nos plens, complir somnis, créixer i expandir amor en l’àmbit que vulguem.

Quan ens neguem a viure des del cor, la gratitud i l’amor (ja sigui per elecció pròpia o perquè els desafiaments de la vida ens limiten) els resultats només es guien pels patrons del nostre ego, la ment i les creences. Aquests ens porten a un estat de supervivència i pors, la qual cosa no ens deixarà gaudir de nosaltres i d’una vida meravellosa com ens mereixem.

Som aquí per a tu, tot un equip preparat a acompanyar-te en el teu camí de vida.

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *