Paternitat Part I – Embaràs: Últimes setmanes abans del part

Soc Lukas, quiropràctic en Pura Vida *Quiropractica Badalona i aviat seré pare de dues precioses criatures. Mai vaig pensar que alguna cosa pot obrir tant el meu cor que ser pare. Des que va néixer la meva petita filla *Lia a l’abril de 2021, gaudeixo de ser pare amb tots els seus alts i baixos. En aquesta època encara era estudiant i em preparava per als exàmens finals. Afortunadament vaig poder aprovar-los tots i convertir-me finalment en quiropràctic. També, un gran agraïment a la meva esposa que va cuidar de la nostra petita i va enfortir la meva esquena.

Al juliol de 2022, durant les nostres vacances, ens vam adonar que tornaríem a ser pares. No ho esperàvem, però ens omplim d’alegria i gratitud. Els primers mesos van estar acompanyats de nàusees matutines, ciàtica i preparatius mentre ens mudàvem al nostre nou pis a Badalona. La nostra petita va començar a anar a la guarderia, la qual cosa va suposar un gran canvi per a ella, ja que sempre estava amb nosaltres o almenys amb un de nosaltres i estava acostumada a escoltar en alemany. Però es va adaptar bé al seu nou entorn, és molt juganera i ara entén castellà i català.

Durant tot l’embaràs la meva dona va estar baix cuidats quiropràctics, gràcies a *Nimrod i tot el seu equip. La quiropràctica té molts beneficis per a les dones embarassades, ja que ajuda al cos a adaptar-se més fàcil i ràpidament a tots els canvis que ocorren durant l’embaràs.

A més, estem molt agraïts d’estar en bones mans amb la nostra llevadora, a la qual vam conèixer unes setmanes abans que naixés el petit i de la qual som amics des de llavors. Té tota la nostra confiança. Ara que queden poques setmanes, ens estem preparant per al part, sobretot perquè volem donar a llum a casa. Rebem una llarga llista de què comprar i què tenir en compte, visitem el seu curs de preparació al part per a estar més preparats que abans del primer part. Encarreguem tot això de la llista, la meva dona va crear un pla de part i una llista del que és important per a ella durant el part, va crear llistes de reproducció que vol escoltar i es va posar a treballar en el seu temps lliure del treball a partir de març.

Per a mi, el temps ha passat molt de pressa i, d’alguna manera, ja estem a la fi de febrer i el part pot ser tots els dies. Vaig intentar mantenir la calma i cuidar de *Lia portant-la i portant-la de la guarderia, anant al parc infantil, fent la compra, netejant i fent la vida el més fàcil possible a la meva dona, la qual cosa a vegades resultava difícil perquè em quedava sense temps i mai tenia ganes de fer les meves coses, ja que també estem molt ocupats en el treball.

Ara toca esperar al petit…

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *