La resposta natural del nostre cos

Imagen de niñaen la cama para la respuesta natural de nuestro cuerpo

Com a pare d’una nena de un any i cinc mesos, sovint em puc trobar amb fets inesperats. Sobretot quan es tracta de vòmits o diarrees d’ella, si hem dinat fora de casa o per provar una cosa nova.

Però hem de pensar que el nostre cos és molt intel·ligent, igual que la intel·ligència innata que porta dins. Quan a vegades mengem alguna cosa que no està bé o és tòxic, provoca intoxicació alimentària. El nostre cos reacciona a aquestes toxines i tracta de purgar-les a través de vòmits, diarrea, febre.

Aquestes reaccions poden ser incòmodes i esgotadores, però és la resposta natural del cos per a desfer-se d’aquestes toxines i treballar per a recuperar la salut. Per tant, és molt important que el sistema immunològic funcioni bé, així com un sistema nerviós que es comuniqui correctament.

Les subluxacions vertebrals poden afectar aquesta capacitat del cos per a sanar, cosa que significa que el cos no pot purgar i desfer-se de les toxines.

Els quiropràctics poden ajudar a ajustar la subluxació i ajudar el cos a estimular el sistema immunològic mitjançant un sistema nerviós que funcioni correcte. El sistema nerviós és molt important ja que controla i coordina tot el cos (cada múscul, òrgan, glàndula, cèl·lula).

Si un cos està lliure d’interferències, el cos pot funcionar millor i amb això la seva capacitat de curar-se a si mateix mitjançant la purga i l’adaptació als factors externs.

El nostre cos està dissenyat per a sanar constantment i demostrar el seu increïble potencial!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *