T’expliquem el “PER A QUÈ” de la nostra Primera Visita

Imagen primera visita Quiropráctica Badalona

En la nostra consulta creiem en un món en el qual cada persona estigui reconnectada amb la seva ser innat i vivint coherentment amb ell. Per a nosaltres, un ajust va més enllà dels 5 minuts que passes amb nosaltres en la consulta. Pensem que si surts estant més reconnecteu@ amb el teu ser innat, seràs més connecteu amb el teu cor, i podràs il·luminar cada persona que et vegi al carrer, al treball o a casa. Il·luminar-los amb aquesta energia forta que flueix en tu, i el teu amor. Creiem que una persona pot impactar una altra persona, qui pot impactar una altra, qui pot impactar una altra… i és un efecte de bola de neu. Creiem en un món en el qual cada persona estigui vivint amb felicitat i amor, prenent decisions alineades amb la seva ser innat. Creiem que, amb aquesta coherència, podem tots viure en un món amb més amor, ajuda, empatia, compassió i felicitat.

Creiem en un món en el qual fins al planeta està més saludable! Tot això pel nostre comportament. Tot això començant per un ajust, en qualsevol part del món. El fill del desenvolupador de l’a quiropràctica, B.J. *Palmer, ha dit que “Mai sabem fins a quin punt alguna cosa que podem pensar, dir o fer avui afectarà les vides de milions de persones demà”.

Avui et comptarem com, gràcies a una primera visita, comencem amb cada nova persona que ens dona l’oportunitat d’ajudar-la, a realitzar la nostra gran missió.

La primera visita amb la teva *quiropráctic@ és un moment molt important. És la primera vegada que vas a verl@, i es diu que la primera impressió és la més important perquè és la que queda en la nostra ment. Un dels nostres objectius és de donar-te la benvinguda en el nostre lloc d’amor i bé estar, en la nostra comunitat, on la teva salut és l’enfocament principal. Volem que en sortir d’aquesta visita, puguis sentir-te comod@, amb pau, esperança i felicitat, perquè has trobat un lloc on t’escolten i realment volen ajudar-te a millorar no sols els teus símptomes, però si la teva vida!

ELS PASSOS DE LA PRIMERA VISITA

Durant cada primera visita, prenem el temps de parlar del ‘’per què” la persona ve a visitar-nos. En general, les persones necessiten ajuda immediata a nivell físic, per a dolors de tota mena.

Preguntem diferents coses per a aprendre més sobre la importància i la cronicitat dels teus problemes, parlant de la majoria dels sistemes del cos també, que sigui el sistema digestiu, respiratori, immune, reproductiu, la capacitat a descansar i la quantitat d’energia, per exemple. Volem tenir el millor enteniment possible del funcionament del teu sistema nerviós, perquè és el que controla i coordina tot en el nostre cos!

També fem moltes proves per a determinar el nivell de funcionament del teu sistema nerviós i veure si la comunicació entre el teu cervell i el teu cos és optima: anàlisi del rang de moviment, proves de l’equilibri, anàlisi postural, palpació de la columna, i alguns escàners que ens ajuden a determinar més a fons com el teu cervell controla i coordina els teus òrgans, glàndules i el to dels teus músculs.

Finalment mirem un indicador molt potent de la salut del teu sistema nerviós, la variabilitat del ritme cardíac per a saber si el teu sistema nerviós s’adapta bé al teu dia a dia, canviant entre moments estressants i moments de relaxació o digestió.

ELS TEUS OBJECTIUS DE VIDA

Una de les coses més importants de la primera visita, és que convidem a les nostres persones a comunicar-nos ben bé 5 dels seus objectius de vida, a curt o llarg termini. Això és per a passar del ‘’per què” vens, al ‘’per a què’’.

En general, els principals objectius estan més aviat orientats a la reducció del dolor i a l’augment de la mobilitat. Però aprofundint una mica, ens adonem que aquestes persones han viscut durant anys amb aquests mateixos dolors sense tractar de cuidar-los. En qüestionar més, ens adonem que una cosa més profunda els empeny a consultar-nos. Aquests dolors ara impacten aspectes de les seves vides que són les seves prioritats, els seus valors profunds: ja no poden jugar amb els seus nets, fer esport, viatjar, sortir amb amics, ni tan sols treballar, no hi ha ganes ni ánimo. Quan cavem amb interès en ells, aconseguim que les persones comparteixin amb nosaltres objectius relacionats amb les diferents funcions del cos, com tenir una millor digestió, un millor somni, un millor sistema immunològic, una millor respiració, cicles menstruals menys dolorosos i més regulars, així com una millor fertilitat, per exemple.

És important per a nosaltres poder ajudar les nostres persones a viure plenament la vida que somien. Establir objectius reals a vegades és difícil, perquè pot ser complex viure d’acord amb els seus propis valors, i més encara saber identificar-los.

Es tracta del que és realment important per a tu, on gastes més diners, temps, pensaments i energia, què et dona energia i et fa feliç. Pot ser la teva família, les teves passions (ensenyar, viatjar, fer esport, aprendre…), el teu treball, o qualsevol cosa que sigui important per a tu.

Per tu, no pels altres. És important conèixer-los, acceptar-los i respectar-los, perquè vivint una vida centrada en els teus principals valors, pots viure una vida més serena, feliç, positiva i pacífica. Però a vegades, estem en un estat de crisi amb el nostre cos i la nostra salut que no podem veure més enllà del dolor.

 

El nostre objectiu no és de llevar-te el dolor. El nostre objectiu és més important que això. Volem ajudar-te a millorar la teva vida, a viure la vida que realment mereixes i vols.

Per això en la segona part d’aquesta trilogia sobre el cuidat quiropràctic en Pura Vida, parlarem de l’informe, que és la segona visita, per a començar a explicar-te com pensem que podem ajudar-te a viure una vida saludable, feliç i plena!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *