foto mirando una pizarra con proyectos quiropráctico Badalona

La Possibilitat de Canvi

foto mirando una pizarra con proyectos quiropráctico Badalona

Una gran visió, l’esperança d’una cosa diferent, la possibilitat de canvi.

Molts estableixen grans propòsits per al nou any, però molt pocs s’aconsegueixen. Quantes vegades vas arribar al final d’un any i vas mirar cap endarrere, sabent que realment vas aconseguir el que et vas proposar fer? Eren només fantasies que es van esvair quan van tornar la rutina i les pressions de la vida?

Què pots fer per a millorar les possibilitats que la visió que t’has proposat per a enguany es converteixi en realitat?

Per què la majoria de les resolucions s’obliden a la fi de gener?

La major part del nostre dia, estem dirigits per programes que es troben en el nostre cervell inconscient. Això significa que la majoria del que fem, ni tan sols som conscients del programa que ens està executant, dient-nos que ho fem. Al final, les nostres creences, les nostres percepcions, els nostres programes inconscients, els nostres comportaments habituals i la nostra identitat són molt més poderosos que una resolució que vam fer en Any Nou.

Pot ser que no es necessiti molt per a demanar un desig de tenir una cosa diferent, però certament es necessita molt per a fer-ho realitat, per a fer una cosa diferent.

Les històries que guien la nostra vida són aquí per a mantenir-nos fora de perill, perquè les coses segueixin igual, per a sentir-nos segurs. I, prendre mesures d’acció que estiguin en línia amb el que sabem, amb els qui sabem que som, això ens senti bé. Les coses que són diferents al que som actualment o el que tenim actualment, simplement se senten diferents, com si no encaixessin en aquesta imatge actual de la nostra vida. Com si no fossin “jo”. Se senten malament.

Així que tots els nostres programes s’activen per a empènyer-nos de tornada al familiar, al mateix.

Si volem una cosa diferent, no sols hem d’establir la intenció i crear la resolució, sinó que aquesta resolució ha de fer que fem una cosa diferent. Feix un comportament diferent, canvia suaument la història personal subjacent, canvia la programació. Aquests comportaments i la història pròpia han d’estar en línia amb el nou desig. I, pel fet que la vella programació és forta en el seu retorn a la forma familiar de ser, necessitem repetir aquesta nova visió, comportament i història una vegada i una altra, per a crear la nova manera de ser.

Sigues persistent. Sigues diligent. Sigues pacient.

Això requereix molt temps i repetició.

I pot ajudar a anar a poc a poc i aconseguir un progrés sostenible. Quines són les petites coses que t’acostaran més i més al resultat desitjat?

Estigues atent a la forta retirada del vell jo: aquesta és la vella manera de tractar de recuperar-ho. Pren-ho com un missatge que estàs avançant sigilosament cap a on vols anar. Pren-ho com un senyal d’alè i una raó per a fer el següent pas.

Paraula per paraula, lletra per lletra, escriu la teva nova història.

Crea el teu nou viatge.

I espera mirar cap endarrere en aquest any i sorprendre’s del tu que ha sorgit.

Benvingut al nou tu.

Respira-ho dins.

Respira-ho.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *