Adéu 2023

mujer frente a un lago en la puesta de sol

Troba moments

En aquesta època de l’any pot resultar útil trobar alguns petits moments, o alguns més espaiats. Fer una pausa i trobar gratitud. Estar en el present i en els seus regals: aquest mateix moment. I considerar: què faria la vida més plena i significativa? Què significaria tenir una vida de la qual no sentís que necessitava escapar? Què significaria tenir una vida veritablement rica? Com a tal, compartim alguns dels regals més veritables de la vida, algunes de les seves lliçons més riques, més gratificant.
La vida té aquesta meravellosa capacitat de continuar evolucionant i desenvolupant-se. I mai deixa de sorprendre’ns la forma en què les persones evolucionen a través del cuidat quiropràctic.
La quiropràctica té aquesta magnífica manera de no sols ajudar amb les preocupacions físiques, sinó també d’agregar una cosa molt més rica. Amb la quiropràctica tot està més ben connectat, hi ha una qualitat més plena en la comunicació entre el cervell i el cos. Hi ha millor funció, coordinació, rendiment i facilitat. I, amb aquesta major facilitat, la vida s’obre. Mai deixa de sorprendre’ns les històries que la gent comparteix amb nosaltres: sobre els impactes col•laterals amb la seva família, la seva vida social, el seu treball, els increïbles efectes en el seu estat mental, en la seva perspectiva de la vida, en la seva visió de la vida. Aquesta riquesa i magnificència és la raó per la qual som aquí per a la nostra comunitat. Viure una vida més gran, una vida amb significat.

Lliçons Riques i Gratificants

Aquí, compartim alguns dels regals més veritables de la vida.

1. Permet-te el luxe de canviar d’opinió, fins i tot malgrat la incomoditat del procés de fer-lo. Explora i descobreix els teus pensaments, deixa d’aferrar-te a ells com si fossin ancores de la nostra pròpia realitat. Dona’t permís per a canviar d’opinió sobre un tema, una ideologia o, sobretot, sobre tu mism@.

2. Sé *generos@ amb el teu temps i els teus recursos i, especialment, amb les teves paraules. En lloc de ser un@ *crític@, es generós amb la teva compassió i la teva celebració cap als altres.

3. Construeix zones de quietud en la teva vida. Meditar. Fer caminades. Caminar amb bicicleta no va a cap part en particular. Hi ha un propòsit creatiu a somiar *despiert@, fins i tot en l’avorriment.

4. Recorda que ets l’únic custodi de la teva pròpia integritat. Com va aconsellar Maya *Angelou, quan la gent et digui qui són, creu-los. No obstant això, és igualment important que quan la gent intenti dir-te qui ets, no els creguis.

5. Conrea la presència – un art molt més complex i gratificant que la productivitat. La nostra, és una cultura que mesura el nostre valor com a éssers humans per la nostra eficiència, els nostres ingressos, la nostra capacitat per a realitzar això o allò: tendències que ens roben la capacitat mateixa d’alegria i sorpresa que fa que valgui la pena viure la vida.

6. Espera que qualsevol cosa que valgui la pena porti molt temps. Vivim en una cultura de la immediatesa, però no és així com funciona la naturalesa, no és així com la llavor es converteix en flor.

7. Cerca el que magnifica el teu esperit. Qui són les persones, les idees i els llibres que magnifiquen el teu esperit? Troba’ls, conserva’ls i visita’ls amb freqüència. Supera’t a tu mism@.

8. En qualsevol vincle de profunditat i significat, perdona, perdona, perdona. I després perdona de nou. Les relacions més riques ens eleven i també poden fer-nos descendir als llocs més foscos i inquietants, a les trinxeres insondables de l’ànima on viuen les nostres vergonyes, febleses i vulnerabilitats més profundes, on som menys del que ens agradaria ser. El perdó és el que ens eleva novament, elevant-nos una vegada i una altra cap a la llum.

9. Tria l’alegria. Tria com un *niñ@ tria la sabata per a calçar-se amb el peu dret, el llapis per a pintar un cel. L’alegria no és una funció d’una vida lliure de friccions i frustracions, sinó una funció de concentració, d’elecció. L’una i l’altra i una altra vegada.

10. Confia, creu. Tot, cada esforç del cor acaba sent recompensat, encara que no sempre en la forma que imaginaves o esperaves. El que redimeix totes les decepcions de la vida, la qual cosa fa suportables totes les teves angoixes, és la capacitat de veure com el que alguna vegada va ser un somni d’alguna manera es converteix en el terreny de la possibilitat.

11. Estimar. Mestressa profundament, sense restriccions. Estima’t a tu *mism@ i difon això generosa i liberalment.

El nostre més sincer desig per a tots en aquesta comunitat és que visquis més connectat amb la teva ser innat i que ho facis amb més amor, amb més coherència, i així impactis en el teu entorn. I que ho facis al llarg de tota la teva vida.
Feliç 2024
Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *