El més pur testimoniatge

Imagen de paciente con Nimrod quiropráctico de Pura Vida Badalona

Tot l’equip buscàvem alguna cosa, una frase, un moment, una foto que resumís el nostre any.

Luisa, la nostra persona de l’any, ens va donar la seva opinió…

en ella està reflectit la nostra passió,

els efectes col·laterals d’un cuidat quiropràctic,

l’esperança de poder gaudir de la Vida,

les *lagrimas d’una filla emocionada en veure a la seva mare fent les proves en la seva revisió i avanços.

 

 EL MÉS PUR TESTIMONIATGE

 

El fet d’entrar en Pura Vida Badalona va ser una simple casualitat.

Vaig veure la seva pissarra a la porta i em vaig posar a llegir-la. Li vaig dir al meu marit: “això és per a mi”.

Resulta que tinc una vèrtebra una mica sortida a causa d’una caiguda que vaig tenir l’any passat. Vaig començar al març en Pura Vida, i abans de començar, no podia fer res a casa.

Res! Ni tan sols podia posar els llençols en el llit!

Quan vaig fer la primera visita, em van fer una revisió mèdica molt curiosa. Encara que haig de dir que em va agradar molt, i no sé per què, em van donar unes sensacions molt fortes que havia encertat en venir a aquest lloc.

Al carrer, a penes podia caminar, record que li vaig dir al meu marit: “Crec que hem fet molt bé a venir a aquest lloc”, i ell em va respondre: “Perquè tu veuràs”.

Vaig començar al març, i no vaig notar molts canvis fins a ben entrat l’estiu.

Però ara estem al novembre, i puc assegurar-los que, des d’agost fins avui, he avançat molt poc a poc, però a passos gegants, en gambades!

Per a mi, és com si portés xanques, canvis en positiu. Avui faig els menjars a casa, ja que m’encanta cuinar i vaig deixar de gaudir-ho. Faig el meu llit, em dutxo sola, fins i tot camino sola! Record com sempre sortia al carrer acompanyat, buscant un banc per a asseure’m cada 10 minuts. Ara no! I soc súper obedient. Cada vegada que vinc al meu ajust, vinc caminant, sense agafar cotxe ni autobús, tal com m’ho va recomanar el meu benvolgut quiropràctic meravellós.

Quines altres coses he notat? El meu caràcter.

Em torno a reconèixer com jo era abans. Ara no és que somrigui, és que em faig riallades!

Fins i tot em faig llistats de coses. Fa temps que no parlo amb Angelina, amb Marta, perquè són amigues meves. I he reprès el contacte amb infinitat de persones que l’any passat, en estar tan malament, no volia parlar amb ningú.

A casa, les meves filles, les primeres, estan embadalides de veure com he millorat. Fins i tot em van arribar a dir: “Mamà, si algun dia pel que sigui no poguessis pagar-te’l, si us plau, digues-nos-ho que nosaltres ho farem”, molt emocionades.

És els millors diners que he emprat.

He notat que hi ha unes vibracions entre el meu quiropràctic i jo meravelloses. A vegades, quan vinc, em nota tibant i sense parlar, l’em pregunta: “Què ha passat aquí?” I jo em deixo portar per aquest ser tan meravellós, i en un *pim-*pam és que surto nova.

No puc dir una altra cosa que el millor regal que us podeu fer aquest Nadal és pensar en vosaltres mateixos. Si teniu un lleuger dubte que alguna cosa us passa, fer una visita que no perdeu res i moltes possibilitats de guanyar tot, vida, felicitat…

A més, el tracte i l’amabilitat d’aquest equip estan enfocats només en nosaltres. Us sentireu molt bé, i la salut mereix que us vulgueu molt!

Veniu, proveu-ho…

 

Tot l’equip de Pura Vida Badalona us desitja l’esperança més profunda que tingueu una Vida feliç i plena

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *