Com detectem que tenim estrès?

imagen de yb hombre con las manos en la cabeza por el estres quiropráctico Badalona

Tensió muscular, maldecaps, tensió en cames, anar acelarat, insomni, esgotament, sempre donant tornades a pensaments al cap (*rumiació), nus en l’estómac, anar en pilot automàtic i no recordar tot el que hem realitzat, estar en alerta com si correguéssim un perill imminent…

El nostre cap no per a la “rumiació” de pensaments negatius, el nostre cervell ens esmenti! I això fa que ens gasti molta energia…

L’estrès no és dolent, ens alerta, és un instint de supervivència primitiu…..però i si no hi ha perill a la vista? I si es manté en el temps? Caiem malalts, perdem la nostra qualitat de vida.

Alguns tips molt pràctics:

1_Reconèixer el teu estrès.
2_Fes una llista de les teves tasques detallada, detecta quins no són necessàries o pots delegar o simplement fer-les demà.
3_Pensaments que ve a la nit: Escriu-los, no en el mòbil, agafa boli i paper, d’aquesta manera ho traiem del nostre cap i es queda en el paper. Després ho llegeixes, veuràs per l’insignificant que t’estàs preocupant i deixaràs la rumiació.
4_Presa consciencia que el nostre cos és el nostre vehicle per a estar bé, sortir a caminar, pilates adaptatiu a qualsevol edat.
5_Busca’t una activitat relaxant diària, plaent per a tu. Exemple: un te, 5mn al sol, caminar, llegir, una dutxa, pintar, un cinema …Observa al teu voltant, temperatura, olors, descobriràs coses que sempre van ser aquí. Fes-ho sense expectatives.
6_Meditar ens ajuda a tornar a connectar, ens ajuda a encarar les nostres tasques diàries.
Ens ajuda a respondre: Que necessito en aquest moment?
Sabem el que no volem, però no sabem el que necessitem. Desconnexió ment / cos.
7_Alimentació conscient no és només menjar per a no engreixar, mesurar calories…El menjar no és dolenta de per si mateix, és la nostra interpretació d’ella, el nostre cos sap el que necessita.

A aquests tips, t’ajuda el teu ajust quiropràctic, ja que t’allibera de tota la teva tensió produïda pel teu dia a dia, i reconnecta el teu cos / ment.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *