Els 5 pilars de la salut

Imagen de 5 estrellas

En el segle 21 hem desenvolupat un estil de vida molt menys saludable. Cada dia el nostre cos ha de combatre factors de tensió que estan destrossant, afeblint, i reduint la nostra salut. Els quiropràctics pensen que la salut i la felicitat venen de tu mateix, i que tot el que necessites ve de dins de tu.

Llavors la noció d’acte cuidat és molt important en la nostra filosofia.

L’acte cuidat té a veure amb els 5 pilars de la salut: nutrició, exercici, somni, actitud mental, i la quiropràctica.

I per a cuidar d’aquests pilars, pot ser interessant alimentar aspectes de la nostra vida com l’espiritual, el mental, el professional, el financer, el social, i la salut física.

A nivell físic, per exemple, és important moure’s cada dia i estirar-se cada 30 minuts que estiguis sentad@. Estar asseieu@ més de 6 hores en un dia té efectes perjudicials.

Per a disminuir l’estrès químic, afegir vitamines, aigua pura, oli d’omega 3 i probiòtics a la teva dieta per a ajudar el cervell i el cos a regenerar és essencial.

També és important disminuir la teva consumició de sucre i toxines com el tabac o l’alcohol.

Cuidar de la teva ment pot ser el més difícil, i això és un treball de la vida.

Fer exercicis de gratitud, meditacions, i respiracions profundes pot ajudar a disminuir l’estrès i l’ansietat, i a augmentar el benestar.

Descansar i cuidar del teu somni també és importantíssim, per a ajudar les cèl·lules del cervell a regenerar-se. Anar al llit i despertar-se sempre a la mateixa hora són bons hàbits que poden ajudar-nos a millorar el nostre somni. També deixar les pantalles una hora abans d’anar al llit és ara necessari. I més que tot, tenir un sistema nerviós lliure d’interferències (subluxacions) és indispensable.

Visitar al teu quiropràctic per a tenir el teu ajust és, al final, el més fàcil per a començar a introduir bons hàbits de salut.

T’esperem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *