Viu una vida de més enfocament i concentració

Foto de joventrabajando con un ordenador portatil y un móvil

L’enfocament i la concentració són atributs importants en la nostra vida per a ser més eficients i aprendre més fàcilment.

Però hi ha un canvi notable en la nostra societat que ja comença amb els nostres hij@s. Tenim més estrès en la vida que comença a afectar el nostre cos i sistema nerviós. Estem usant cada vegada més dispositius electrònics, fent diferents coses al mateix temps sense fer 1 cosa amb 100% d’atenció i concentració.

Quantes vegades t’has adonat que estàs veient la televisió i mirant el telèfon al mateix temps? Pots recordar el que va succeir en la pel·lícula o sèrie? Pots dir què va succeir quan et desplaces per Instagram o Facebook? Pots recordar diferents números de telèfon dels teus amics o familiars? Quantes pàgines d’un llibre pots llegir sense fer una cosa diferent, com veure el teu mòbil?

Amb tota l’ajuda que rebem a través dels dispositius electrònics i Internet, també comença a canviar la funció del nostre cervell a mesura que se sobre estimula i, amb això, té dificultats per a calmar-se novament, produeix més i més hormones de l’estrès.

Ens estem tornant addictes a tota la sobre estimulación. Veiem més  nens cada any que tenen dificultats per a concentrar-se més de 20 minutos alhora. Veiem adults que perden la seva eficiència en el que estan fent, i es pregunten a on es va anar el temps i s’estressen sobre aquest tema, ja que tenen més tasques que realitzar. La qual cosa en algun moment també pot afectar la nostra psique.

A més, amb un canvi de postura i augment de la tensió del cos notem canvis en el nivell d’energia i amb això la capacitat de concentració.

Els quiropràctics poden ajudar a realinear la seva columna i amb això al sistema nerviós. Amb una columna alineada podem baixar el nivell d’estrès i tensió del teu cos augmentant la funció i capacitat per a resistir l’estrès.

A més, quan el sistema nerviós flueix sense interferències, condueix a una millor coordinació de totes les tasques i, amb això, a una millor concentració i enfocament.

A més, és important canviar els hàbits, sol fes una cosa alhora, però amb tota la teva intenció. Si notes que no veus la televisió, apaga-la.

Si et trobes desplaçant-te cap amunt i cap avall en el teu telèfon, deixa’l en pau. Apaga els teus dispositius electrònics abans de ficar-te al llit, llegeix un llibre o fes alguns exercicis d’estirament i respiració per a calmar el teu sistema nerviós.

 

Som aquí perquè vives una vida plena d’alegria i desenvolupis tot el teu potencial.

Una abraçada,

Lukas

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *