Testimoniatge d’esperança

 

La mFoto de mujereva història de vida, sempre va ser acompanyada per les migranyes.

Anys després d’anys, la migranya marcava el meu dia a dia dictant com havia de viure. Es va convertir en una part integral de la meva, transformant-me en una espectadora exclosa, limitant-me al simple acte d’observar la vida, en funció, d’ella.

La cerca constant d’una pastilla que pogués frenar-les o l’alternança de medicaments, ja que les migranyes s’adaptaven a tots, em portava a retirar-me a l’espera que passés l’episodi.

En el meu trajecte, vaig assumir la presència de les migranyes com una cosa habitual de la meva vida, sense adonar-me que vaig perdre les ganes de viure plenament. En aquest camí, les meves migranyes eren una cosa habitual en mi, sense adonar-me vaig perdre les ganes de fer i sentir.

Un dia, sense buscar-lo, vaig descobrir un centre que oferia *QUIROPRACTICA.

Què podia perdre a provar? Era conscient que no tenia molt més a perdre… Vaig iniciar el meu cuidat quiropràctic, reconstruint l’esperança en mi i veure que era una altra oportunitat que se’m presentava.

Al principi, el meu enfocament estava totalment absorbit pel dolor i les meves migranyes persistien. No era conscient que la meva qualitat de somni millorava. Vaig començar a sentir ganes de fer coses, ocupar el meu dia a dia amb més energia, consciència i presència, adquirint perspectives diferents… Als mesos, en una de les revisions, em vaig adonar que les meves migranyes de 7 dies a la setmana havien baixat a 4, després 2 i així fins a arribar a ser en moments puntuals.

El meu testimoniatge només és una invitació si també lluites contra les migranyes o una altra limitació en la teva salut, a considerar la quiropràctica com una altra opció.

El meu testimoniatge pretén ser un recordatori d’esperança, demostrant que és possible canviar la teva història per a omplir-la de benestar i alegria.

La quiropràctica, per a mi, no sols alleuja dolor, sinó que desperta una vitalitat adormida, una energia que semblava perduda i una reconnexió que m’ajuda a enfrontar els meus desafiaments diaris de manera meravellosa.

T’animo a descobrir el teu propi testimoniatge de transformació i llibertat a través de la quiropràctica.

 Una abraçada Carmen

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *