L’efecte de la píndola anticonceptiva

Imagen de una pareja con ella con un blister de anticonceptivos en la mano

La píndola anticonceptiva afecta a més de 150 processos corporals. Els efectes secundaris de les píndoles s’han tornat tan habituals i comunes que ara pensem que és normal viure amb aquests símptomes diaris. Però el que és comú no és normal, mai podrem repetir-ho prou.

La píndola anticonceptiva impedeix l’ovulació, impedint així un pic d’estrògens els efectes dels quals són necessaris per a la bona salut de les hormones, els neurotransmissors, el sistema digestiu, el sistema immunitari, els teixits…

Actua com a antibiòtic i danya el nostre microbiota (vaginal, cervical, endometrial i intestinal), alterant molts sistemes.

Canvis d’humor, problemes de fertilitat, fatiga extrema, disminució de la vista, problemes hepàtics (el fetge està massa cansat tractant de *desintoxicar el cos d’aquests químics), confusió mental, coàguls de sang, pèrdua de cabell, ungles trencadisses, canvi en la selecció de la parella, libido baixa, hipotiroïdisme, ansietat, depressió, èczemes, susceptibilitat a les infeccions, disfunció de la insulina, trastorns intestinals, acne, migranyes, endometriosis, dolor sexual, sequedat vaginal, deficiències de vitamines i minerals… ???

Comú, però no normal!

L’ovulació és un signe clar de bona salut. Si es talla la connexió entre el nostre cervell i els nostres ovaris, no hi ha ovulació, la qual cosa té conseqüències en la nostra salut general a llarg termini, i cicle rere cicle, perdem el nostre capital de salut.

Existeixen mètodes anticonceptius naturals completament segurs que poden ajudar-te a estar més saludable i més connectat amb el teu “veritable jo”.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a demanar més informació!

Margot

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *