Vivint Plenament!

Granotes, pops, aranyes i escarabats. Tots aquests animals poden fer coses sorprenents, com mimetitzar-se molt bé amb el seu ambient; d’aquesta manera passen desapercebuts canviant el color de la seva pell, per coincidir amb el seu entorn.

Aquesta és una excel·lent manera d’amagar-se quan estan en perill, per protegir-se si estan en risc, per tenir més probabilitats de sobreviure.
Sobreviure és un impuls immensament fort en la natura (per raons òbvies). Tota vida busca seguretat i protecció, per continuar vivint més moments. Per això és important la resposta intel·ligent al nostre entorn i adaptar-nos al que succeeix al nostre voltant (i també al que succeeix en nosaltres, però això és una altra història).

Si podem sobreviure, llavors tenim l’oportunitat de trobar un moment de
tranquil·litat, i en aquests moments de tranquil·litat podem deixar de centrar l’energia en la supervivència i enfocar-la a menjar, digerir, excretar, reproduir-nos; a enfocar-la a la nostra salut i sanació, desenvolupant el nostre creixement.

Créixer no és només el que veiem que li succeeix a un nounat: tots passem pel procés
de creixement al llarg de la nostra vida. Pot ser no creixem sempre en alçada,  però utilitzem combustible per crear noves cèl·lules, per  construir els nostres òrgans, per reposar les nostres connexions cerebrals, entre molts altres processos de creixement.
I creixem en el que som i en com interactuem en el món.

La vida és més que seguretat i protecció, és més que sobreviure. Hi ha creixement en el viatge que hem emprès, hi ha creixement de connexió social i pertinença, evolució del nostre propi sentit d’identitat, evolució de la nostra posició en aquest món i el nostre impacte en ell.

Creixement en el nostre nivell de bondat, compassió, empatia i contribució. El nostre YO es va actualitzant.

Creant una vida de sentit i realització.

Tot això és el magnífic viatge i som aquí per donar-te suport en el teu camí, per  viure més plenament.

La magnificència teva!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *