Foment de la resiliència: quiropràctica familiar per a enfrontar l’estrès

imagen de una familia feliz en el sofá de casa

Estrès: està a tot arreu. Imagina’t això: una família en la qual cada persona parla un idioma diferent i ningú pot entendre cap dels altres idiomes. Què succeeix quan algú necessita alguna cosa o vol fer alguna cosa? T’imagines com se sent cadascun, com es veuen, la seva postura i tensió, les seves frustracions? Creus que estarien prosperant amb facilitat? La quiropràctica facilita la comunicació dins del cos, de manera que el cervell i totes les parts del cos es comuniquen millor i amb més claredat. I el resultat? Tots tenen més facilitat, les coses funcionen millor, tots poden fer el que han de fer, la qual cosa volen i els encanta fer en la vida a nivells molt més alts.

Els bebès i els nens creixen i es desenvolupen al seu màxim potencial, els adolescents s’adapten millor als seus canvis, els adults troben més energia i tranquil·litat per a equilibrar les seves complicades vides i els avis tenen més capacitat per a continuar fent l’important. La quiropràctica ofereix un enfocament holístic per a afrontar la situació i la resiliència, donant suport a la capacitat de prosperar enmig dels desafiaments de la vida. I això no sols afecta a la persona individual, sinó també a la dinàmica dins de la família. La quiropràctica ens regala tranquil·litat, la qual cosa influeix a la família sencera; recolza el benestar general de cada membre de la família, i la família sencera, també. Així, la quiropràctica té efectes positius sobre l’estat d’ànim, ajudant-nos a trobar un major equilibri emocional i resiliència davant els desafiaments de la vida.

S’empoderen per a afrontar l’estrès de forma més eficaç, s’empoderen a les famílies perquè prosperin. Els alts i baixos de la vida estan inevitables, la pregunta és, podem afrontar-los amb una major resiliència, vitalitat i benestar per a les generacions esdevenidores?

La quiropràctica ens brinda tranquil·litat i, amb això, tota la nostra vida canvia. No sols ens sentim millor, funcionem millor i prevenim problemes futurs, també això té un impacte en la nostra capacitat de tenir tranquil·litat i equilibri en el nostre ser emocional, mental i físic, té conseqüències sobre qui som amb la nostra família i qui són ells amb nosaltres.

Veiem a persones fent més, aconseguint més, aconseguint coses en les seves vides que mai podrien imaginar que fossin possibles.

Aquesta és una vida d’aquesta i satisfacció, aquesta és una vida plena en tots els sentits.

Això és del que som capaços.

Això és el que volem per a tu i per a tota la teva família.

 

Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *