Els 4 pilars de la salut de la dona

Imatge de dona amb flora a la ma Quiropráctica Badalona

La salut de la dona es basa en quatre pilars: salut hormonal, salut pelviana, salut sexual i salut del sistema nerviós. Cuidant aquests aspectes, podem redescobrir la força, el poder i la màgia de la dona, de la persona que porta un úter. Irònicament, aquests són els quatre aspectes de la nostra salut sobre els quals estem menys informats.

La salut hormonal en les persones amb úter és una clau necessària per a una bona salut en general, així com per a una satisfacció profunda. En tenir una vida puntuada per un cicle que es repeteix tots els mesos, amb quatre fases hormonals diferents que regeixen molts dels sistemes del cos, l’equilibri i una comprensió completa d’aquests canvis interns poden canviar-vos la vida de manera positiva, en tots els nivells.

El bol pelvià és una àrea on arxivem molts records, i la majoria de les vegades en forma de tensions i bloquejos. Això afecta els nostres períodes i la nostra digestió, també pot causar dolor durant les relacions sexuals i complicacions durant l’embaràs. No obstant això, la salut pelviana s’oblida amb massa freqüència: en aprendre a escoltar-nos a nosaltres mateixos i en descobrir formes simples i naturals d’alliberar aquestes tensions i bloquejos.

podem viure d’una manera més sana i lleugera!

La salut sexual sovint es redueix a la protecció contra les malalties de transmissió sexual. No obstant això, tenir una bona higiene és només una petita part del que ens dona una bona salut sexual, sols o amb uns altres. Molt pocs tenen en compte el respecte per la persona i els seus desitjos, i la importància de la comunicació i l’honestedat. Per exemple, la paciència durant el sexe amb penetració és essencial, ja que sabem que la vagina, per a estar veritablement llesta per a la penetració i per tant naturalment lubrificada, necessita entre 30 i 45 minuts! És rar que aquest temps es respecti.

Quan vivim baix estrès (físic, químic i emocional), es creen interferències entre la comunicació del nostre sistema nerviós central (que controla i coordina tot en el cos) i les nostres glàndules, músculs i òrgans.

Un ajust quiropràctic pot ajudar-te a eliminar aquestes interferències per a funcionar millor, estar més saludable, viure millor i amb més plenitud.

En treballar per a millorar la salut d’aquests quatre pilars, podem estar més connectats amb els nostres cossos i alliberar tot el nostre poder.

Si vols saber més i estar acompanyat, contacta’ns!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *