Hi ha 3 tipus de persones en la nostra consulta

imagen de 3 tipos de personas con actitudes diferentes

– El primer tipus de persones ve a nosaltres amb un dolor o problema, i fem una avaluació i tracem un pla de cura perquè tornin a fer les coses que han de fer, volen fer i els encanta fer en la seva vida…

Descobrim que segueixen aquest pla, obtenen els excel·lents resultats que estem acostumats a veure en la nostra consulta i després deixen la cura en aquest moment.

– El segon tipus de persones, que van més enllà d’aquest punt i treballen per a bregar amb qualsevol dels desequilibris subjacents, de manera que opten per prevenir i evitar que qualsevol d’aquests problemes inicials torni en el futur.

– El tercer grup de persones, que és el grup més gran en la nostra consulta. Aquestes són les persones que han passat per aquestes dues primeres fases de bregar amb el dolor o el problema, i després han resolt els desequilibris subjacents, per a evitar que aquests problemes tornin. Després continuen amb la cura, perquè s’han adonat, experimenten que tenir el seu cos funcionant millor els ajuda a fer realment totes aquestes coses que els encanta fer, volen fer o han de fer durant totes les seves vides, i els ajuda a fer aquestes coses millor i a gaudir més de la vida.

És per això que creguem el programa de cura, per a ajudar-te a viure la vida a la seva major satisfacció.

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *