La teva millor versió: On està?

foto de una mujer feliz vestida con colores vistosos al lado de otras versiones de espaldas y en escala de grises

Quan pensem en la nostra millor versió sol crear-nos molta pressió del com aconseguir-la: on està? Cap a on em dirigeixo?

El primer que necessitem és: ganes de viure la vida, il·lusió, veure el millor que té la nostra manera de ser, detectar els nostres fantasmes / ferides i sanar-los i prendre acció.

Et sents que no raones, no estàs en l’AVUI, menges de forma desorganitzada, estàs en mode supervivència, et sents frustrat…para’t un moment i potser la següent fórmula t’ajuda:

 

Coneixements

      +

Voluntat                            X    Passió

      +

Projecte de vida

 

-Si ens falla els coneixements que perillós és anar per la vida sense saber de les coses i anar opinant. Torna a la lectura de paper, nodreix la teva ment, desconnecta de les pantalles

-Si ens falla la voluntat començarem amb il·lusió i coneixement però s’apagarà en poc temps. La voluntat requereix determinació, decisió i tenacitat. Pensa i sent en positiu.

-Si ens falla el Projecte de vida serem esclaus de l’immediat i també de la satisfacció immediata. Tenir el nostre Projecte de Vida ens dona capacitat de fixar-nos metes i objectius. Hi ha estudis que demostren que ens dona més salut i un motiu de “perquè” ens aixequem cada dia. Escolta al teu cor.

-Si ens falla la passió mai serem un bon líder de la nostra pròpia vida, no brillarem, mai contagiarem a la resta i per descomptat no gaudirem d’un envelliment saludable. Posa el cor en tot el que fas i això multiplica.

No estem dissenyats per a viure sempre en mode alerta o supervivència. El teu cos té totes aquestes capacitats innates i aquí és molt important el paper del cuidat quiropràctic, quantes menys interferències tinguem millor ens adaptem al que ens passa en la vida.

Quant millor ens adaptem, aconseguirem viure d’una forma tan diferent que ja no sabrem ni voldrem viure d’una altra forma! Perquè viure en mode supervivència és l’habitual, però viure al teu màxim potencial i sent la teva millor versió serà el meravellosament normal.

 

Equip Pura Vida Badalona

(inspirats en Marian Rojas)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *