Blog de paternitat III – El primer mes

Parto natural imágenes

La primera nit va anar bé, però el cos continuava ple de endorfinas i adrenalina. Ens despertem i encara havíem d’adonar-nos que ara som 4. Charlie va dormir bé i també està alletant molt bé, la qual cosa va ser un alleujament per a nosaltres. Vam dir que volem mantenir els hàbits amb *Lia, però també volíem que ella decidís si vol anar a la guarderia o no. Però estava molt contenta d’anar a explicar-li a la seva educadora sobre el seu germà i que ara hi ha “un bebè” a casa.

Me les vaig arreglar per a quedar-me a casa durant les pròximes 2 setmanes per a ajudar a Susi a descansar prou i temps per a recuperar-se. Llavors, vaig fer les compres de comestibles, la bugada, vaig cuinar, vaig netejar i, per descomptat, vaig gaudir el temps amb nosaltres 4. També rebem una mica d’ajuda quan ordenem menjar per als pròxims dies.

El primer cap de setmana vaig passar el temps amb Lia principalment a la platja amb amics i els seus fills. Llavors, Lia estava feliç i ocupada jugant, Susi podia gaudir el temps amb Charlie amb molt de contacte pell amb pell per a vincular-se i ajudar-lo a coordinar la seva temperatura.

En aquest punt, Charlie dormia la major part del temps amb descansos per a beure.

Dins dels seus primers 4 dies vaig portar a Charlie a la consulta per a presentar-ho a l’equip i també perquè Nimrod l’ajustés, per a ajudar el seu cos a desenvolupar-se de la millor manera possible a disminuir la tensió i alinear la seva columna.

Ja ho vaig revisar directament després del naixement, però preferim que *Nimrod el revisés amb tota la seva experiència amb bebès i nens.

La quiropràctica té tants beneficis per als nounats, ja que el procés de naixement pot tenir un impacte en el seu sistema nerviós, sense importar el tipus de part i amb o sense intervenció. L’ajust ajuda al fet que els bebès s’adaptin més fàcilment al seu entorn, prenent i succionant, agarrant, fent la digestió, baixar el to, calmar-los, prevenint deformitats i lloc preferit de mirat/torticoli, i desenvolupar-se amb tot el seu potencial.

A la setmana següent teníem amb nosaltres als pares de *Susi. Es van quedar amb nosaltres durant 2 setmanes i ens van ajudar molt en el llar, i simplement van gaudir el temps per a conèixer a Charlie, jugar i passar temps amb *Lia, ja que no els veuen molt sovint. També va facilitar el meu retorn al centre, ja que sabía que fan tot el possible per a ajudar-nos.

Vaig gaudir estar de tornada en el centre, em vaig sentir aclaparat per totes les amables paraules de cada membre de la consulta i de l’equip. Estava ple d’alegria, però segur que hi ha hagut dies en què busco dormir, ja que les nits s’han vist interrompudes per tenir als dos nens en el llit.

Quan els pares de Susi es van anar a casa, les coses es van posar més difícils…

 

 

Lukas

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *