Cadena de favors

Imagen de jóvenes dándose la mano agradeciendo la ayuda

Proposo un joc de bona voluntat senzill, però potent, que cadascun de nosotr@s podem arribar a ajudar moltes persones a beneficiar-se.

Es diu “CADENA DE FAVORS” . Potser et recordes una pel·lícula dita així.

És la història d’un nen que fa una bona acció a una altra persona, i com recompensa aquesta persona ha de retornar bones accions a una altra tres persones.

Amb el temps, el moviment de les bones accions creat afecta a milers de persones al voltant del món.

Va ser un gran canvi en la consciència humana i en la bona voluntat.

Llavors, aquest és el desafiament!

En les pròximes dues setmanes fes una bona acció a algú, que d’una altra manera no ho haguessis fet, i comenta-li que ha de tornar el favor a altres tres persones. Quan ell@s facin les seves bones accions, han de transmetre el mateix missatge a aquestes persones i així repetidament.

“MAI SABEM COM ALGUNA COSA QUE PENSEM, FEM O DIEM AVUI, POT AFECTAR LES VIDES DE MILIONS DE PERSONES DEMÀ.” Dr. B.J. *PALMER (Impulsor de la Quiropràctica)

És increïble la influència que cadascun de nosotr@s podem tenir sobre la societat. Només depèn de nosaltres fer un pas per a adonar-nos de l’habilitat que tenim per a crear coses bones.

A mesura que vagin passant els anys, ens beneficiarem directament o indirectament d’aquestes bones accions. Moltes vegades no som conscients d’aquests beneficis, no obstant això, si no fos per les bones accions de la gent en la nostra societat no podríem gaudir la vida tant com ho fem ara.

No cal esperar a un nadal o una campanya benèfica, sempre és una bona oportunitat perquè cada un@ de nosotr@s faci d’aquest món un lloc millor.

Carmen

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *