Cura dels pits i autoexamen

Imagen de joven haciendo un auto exámen de los senos Quiropráctica Badalona

Ahhh els pits! Venen en totes les formes i totes les grandàries. Es diu que són una extensió del nostre cor.

Llavors, per què no cuidar-los millor?

L’autoexploració dels pits té molts avantatges, sent una de les més importants comprovar que no existeixen anomalies. Perquè mai podem repetir-ho prou: com més aviat millor es descobreix un càncer, majors són les possibilitats de recuperació. Però l’acte-examen dels nostres pits també pot convertir-se en un ritual de benestar.

De fet, si reemplacem les paraules “examen” i “palpació” per “massatge”, immediatament es torna molt més atractiu. Al masajear els nostres sins, podem ajudar a la correcta circulació de la limfa en aquesta àrea, la qual cosa millora la immunitat, la salut hormonal i els nivells d’energia. També és una manera de prendre un moment per a nosaltres mateixos, per a reconnectar-nos amb l’energia del cor i celebrar-nos a nosaltres mateixos. Tot això actuant com un potent anti-estrès. Bonificació: també pot prevenir la mastitis en persones que alleten.

L’ideal per a l’exploració dels pits és realitzar una palpació tots els mesos, després de la regla, quan els sins hagin recuperat el seu volum habitual. Però pots donar-te un massatge d’oli tots els dies! Per tant, l’objectiu principal és prendre’s un moment de tranquil·litat per a vostè, mentre coneixent millor els seus propis pits, tenint en compte que aquest sentiment és molt personal ja que tots els sins són diferents i no existeix una aparença o sensació estandarditzada.

Prova-ho i explica’ns què et va portar a la vida!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *