Com la quiropràctica pot afectar la teva postura

Molts dels nostres membres de la consulta, tenen un treball sedentari i mostren molta tensió, dolor de coll, maldecaps, dolor d’esquena, ciàtica i molts més.

La majoria presenten mala postura i port anterior del cap. En la vida occidental actual, cada vegada hi ha més persones que lluiten per mantenir una bona postura. Com estem asseguts més temps, trobem a faltar una bona ergonomia, mirem el mòbil, ens recolzem en el sofà veient la tele, o aixecant als nostres fills sense parar esment a una postura correcta.

Tot això condueix a canvis en el centre de gravetat del cos, la qual cosa crea falta de moviment en diferents segments espinals a causa de l’augment de la tensió muscular i la gravetat.

Gràcies al nostre cos intel·ligent que tracta de corregir la nostra postura inconscientment activant els nostres músculs per a mantenir una posició alçada.

El que pot ajudar a augmentar la nostra postura:

– Moviment: El nostre cos està dissenyat per a moure’s.

-Estirament: Permet regular la tensió muscular.

-Exercicis: fomenta que la teva postura es pugui mantenir.

La quiropràctica ajuda a mantenir aquesta intel·ligència innata funcionant i ajudant el nostre cos a suprimir millor la vida.

També ajuda amb la comunicació dins del sistema nerviós, permetent-nos mantenir una posició alçada i bregar millor amb l’estrès.

El nostre cos és increïble, sempre que el cuidem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *