Eina d’Amor propi: La 5 A

Imagen de una entrada de una casa con el número 5

Existeixen moltes eines per a poder reconnectar amb la teva ser innat, el motor de la vida.

Les 5A pots implementar-les cada dia en qualsevol situació quotidiana i a poc a poc et reconeixeràs, i formessin part de tu prenent consciència del present.

Tant per a prendre decisions, com tenir la vida que vols sense deixar de ser tu. Si sents que una situació et supera, alguna dels teus 5 A no les estàs utilitzant.

Els teus valors i principis seran lluents, donant llum en els desafiaments més foscos i poder adaptar-te sense limitacions físiques ni emocionals:

-Autocura: Escolta el teu cos i dona-li respecte. Gaudeix de les teves decisions. Mantingues lliure d’interferències al teu cos perquè pugui expressar-se en el seu màxim potencial, això ho aconseguiràs sent perseverant amb el teu cuidat quiropràctic, moviment i una alimentació mínimament saludable. Fes el que t’apassiona.

-Autoconfiança: Observa des d’on actues. Confia en la teva intuïció. Reconeix el teu valor. Accepta’t. Mira els desafiaments com a oportunitats de creixement. Sé positiu amb tu mateix. Dona’t compassió i paciència això activarà tot el que ets. Respecta els teus temps i marca els límits. Tot ho fas com millor saps fer, no et castiguis. Celebra el meravellós que ets.

-Automotivació: Detecta i prioritza els teus valors i principis. Usa’ls en totes les teves situacions o relacions. Busca’ls dins de tu quan estiguis perdut o sentis que et desvies. Conrea pensaments i emocions que fomentin en tu la perseverança, confiança en la vida i la resiliència. Parla’t bé. Recorda el teu projecte de vida. Posa passió en tot el que facis.

-Autonomia: Dirigeix la teva pròpia vida actuant des de l’Ésser. No busquis valoracions. Estableix metes, límits i responsabilitat en les teves decisions. No deixis que gens extern et resti la teva pau o motivació. Marca’t metes. Adapta’t als imprevistos.

-Autogestió: Reconeix i comprèn les teves emocions i investiga que et volen mostrar de tu en aquest moment, són aquí per a ajudar-nos a ser millors persones. Fes el que hagis de fer sense esperar res. Assumeix les teves responsabilitats.

Tenir el teu sistema nerviós lliure d’interferència, t’ajudarà a tenir més focus, claredat, tranquil·litat, prendre espai, respectar-te i tot això serà una eina més per a la qualitat de la vida que desitges.

 

Equip Pura Vida Badalona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *