Perquè tots necessitem revisar-nos la columna?

La clau per entendre com els ajustaments quiropràctics ens porten a la homeostasis (salut) i com s’incrementa la resistència a malalties, està en que els ajustaments corregeixen la subluxació vertebral i normalitza (normalitzar és optimitzar) els components estructurals (moviment i alineació) i neurològics.
La subluxació vertebral pot estar creant aquests canvis metabòlics sense cap símptoma ja que l’espasme muscular i la vasoconstricció son processos fisiològics que no sempre arriben al cortex cerebral, pel que no hi ha sensacions conscients. Aquesta és la raó per la que la persona pot presentar un mal d’esquena inicial i l’examen radiològic revelar una degeneració severa de la columna vertebral que s’ha estat generant durant anys sense cap tipus de dolor o símptoma conscient.
Basat en les investigacions de fisiologia  biomecànica i histologia sabem que una articulació que no es mou bé i que estigui desalineada es degenera. També sabem que restriccions en el moviment de l’articulació i la seva manca d’alineació són moltes vegades asintomátiques. Per tant, la clau per a la salut de l’articulació no pot estar basada en la presència o no de símptomes només.
La quiropràctica està basada en la ja provada hipòtesi que una bona estructura de la columna és un requeriment indispensable per maximitzar el funcionament del sistema nerviós i així obtenir el control i regulació òptim de la fisiologia global de la salut.
0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *